Jump to content
AnonymBruker

Diabetes

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg er kvinne i begynnelsen av 50 årene og har hatt diabetes 1 siden tenårene. Har vært rimelig godt regulert, pluss/minus, men i det siste hatt store problemer. Blodsukker går opp og ned som en jojo, og jeg sliter med å få kontroll, hvilket medfører tretthet, svimmelhet, søvnproblemer, vektøkning etc. 
Har i tillegg høyt blodtrykk, kolesterol og alvorlig retinopati. Kom til et punkt der jeg bad om sykmelding av min fastlege. Har nå vært sykmeldt ca 2 mnd, men føler meg ikke bedre og sliter veldig med å regulere blodsukker. 
Føler at fastlege ikke tar meg på alvor, han vil ikke gi meg forlenget sykmelding og jeg ble tilbudt antidepressiva, noe som gjør meg sint. Jeg har aldri i løpet av over 30 år vært sykmeldt pga min diabetes, men nå føler jeg virkelig jeg trenger ro og tid til å ta tilbake kontrollen. Så blir jeg tilbudt antidepressiva?? Merker at dette stresser meg, og stress påvirker blodsukker enda mer.  Hva kan jeg gjøre for at min fastlege skal forstå min situasjon?  Jeg elsker jobben min og vil veldig gjerne fort tilbake, men akkurat nå er det viktigste å få regulert blodsukkeret mitt.

Anonymkode: cfb8a...e84

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

FjellOgDalar

Har du kontakt med diabetesteam? Det burde alle med type 1 diabetes ha! 

Hormoner kan være en årsak til svingende blodsukker,  kanskje er det noe å sjekke ut? Har du sensor? Hvis ikke, anbefaler jeg det veldig fordi det virkelig gir en fantastisk oversikt over hva som påvirker. Etter jeg selv fikk det,  er det blitt et par hakk lettere å være diabetiker.  

Edited by FjellOgDalar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...