Jump to content
Sign in to follow this  
derp

Lager smattelyder i søvne

Recommended Posts

derp

Hei. Mann på 33 år her. Jeg var usikker på hvor jeg skulle poste dette, flytt gjerne til et mer egnet underforum om dette er feil plass å henvende seg. 

Som tittelen sier, så lager jeg noen rare smattelyder i søvne. Dette går utover søvnen til kjæresten min, og hun våkner uopplagt, sliten og irritabel. Dette er ikke noe jeg har gjort hele livet, så jeg lurer veldig på hva det kan komme av, og håper virkelig det går an å behandle! Jeg skjærer også tenner, og har en bittskinne jeg bruker mot dette problemet. Jeg tenkte kanskje skinnen var årsaken til smattingen, at jeg på en måte lå og tygde på den i søvne, men hun sier jeg også har gjort det de gangene jeg har glemt å legge inn skinnen før jeg har lagt meg. 

Hun sliter med søvnen i utgangspunktet, så smattingen gjør det hele desto verre. Det har blitt så ille at vi sjelden sover i samme seng nå, som selvfølgelig er jævlig kjipt, unnskyld språket. Jeg har akkurat fått henvisning til søvnklinikk, og venter på time der i skrivende stund. 

Er det noen her som har hørt om lignende før? Jeg er desperat, håper dette kan behandles! Alle tips og råd, linker, anbefalinger og hva enn dere måtte sitte på tas imot med stor takk!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...