Gå til innhold

Knusningsbrudd i begge albuer (Terrible triad) og livet etterpå


Susann

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg pådro meg bilateral terrible triad (albuelukasjon med omfattende frakturer), for ca 4 år siden. Da jeg vet at dette er en sjelden og komplisert skade, søker jeg etter andre som har opplevd det, eller "fagfolk" som har kunnskap utover Google.

Jeg fikk semiprotese i venstre arm (er venstrehendt) og plater og skruer i høyre arm. Jeg sliter fortsatt veldig med nerveskader og stivhet i venstre. Oversiden på underarmen er helt "død" og denne følelsesløsheten har spredd seg ned til håndflaten. Armen er iskald (uavhengig av kaldt eller varmt vær, og det virker som om jeg har mistet mye av blodsirkulasjonen fra albuen og nedover. Jeg bruker varmebehandling i form av varmehanske og microvarmet rispute. Jeg har hatt lang opptrening med blant annet strikk og mye tøying, og føler at jeg har fulgt "regelboka". Likevel har jeg mye smerter i armene og håndleddene, og bruker Paracet- Ibux kombinasjon, Sarotex og Neurontin.

Har prøvd akupunktur med strøm, uten virkning. Vært gjennom pusteteknikk og muskelavspenning, tai chi og yoga. Er ganske desperat da jeg fortsatt ikke kan bruke armene til statiske oppgaver (bruke tastatur på PC). Finmotorikken i venstre hånd er svært dårlig. Noen i samme situasjon? Noen tips?

På forhånd takk. 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...