Lillemus Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Retten høres helt merkelig ut, må være noe særtrøndersk skulle jo tro at fisken i det minste var salt, røkt eller tørket, at den minnet litt om spekemat på en måte og ikke bare kokt fisk. Har dere fisken i grøten eller ved siden av? Har dere flatbrød til? Tro om kupton eller andre trøndere på forumet har vært borti denne retten.. Anonymkode: a29ea...aae Trøder her - har ikke hørt om denne retten før jeg leste om den her inne ved en tidligere anledning. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 1 minutt siden, Lillemus skrev: Trøder her - har ikke hørt om denne retten før jeg leste om den her inne ved en tidligere anledning. Står oppført som norsk tradisjonsmat fra Tylldalen (hvor nå det er). https://norsktradisjonsmat.no/oppskrift/rommegrot-og-fisk-2 Anonymkode: 5dbbc...06d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976748 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 Tanta var fra Østerdalen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976752 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 32 minutter siden, morsan skrev: Tanta var fra Østerdalen. Aha men har dere fisken oppi grøten eller ved siden av? Noe annet attåt? Anonymkode: a29ea...aae 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976761 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 Sto at det var en rett fra Nord-Østerdal og Rørostraktene (sto også på norsk tradisjonsmat) Anonymkode: a29ea...aae 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 Hørtes ut som en rett jeg hade hatt problemer med å svelge (ekstremt rar kombo i forhold til smak og konsistens), tror jeg hadde foretrukket den ikke gjennomstekte fiskeblokken madelenemie fikk servert som for øvrig IKKE passer til å servere gjester i ren form Anonymkode: a29ea...aae 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Står oppført som norsk tradisjonsmat fra Tylldalen (hvor nå det er). https://norsktradisjonsmat.no/oppskrift/rommegrot-og-fisk-2 Anonymkode: 5dbbc...06d Tylldalen ligger i Tynset kommune i Nord-Østerdalen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Aha men har dere fisken oppi grøten eller ved siden av? Noe annet attåt? Anonymkode: a29ea...aae Ved siden av. Som i lenken. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 19. mai 2020 Del Skrevet 19. mai 2020 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Steker du fisken frossen? Anonymkode: 42566...ed4 Som sagt, hvis jeg ikke har planlagt noe på forhånd, så hender det. Da bruker jeg svak varme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454967-bursdagsmiddag-torskeblokk/page/4/#findComment-3976870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.