stjernestøv Skrevet 30. mai 2020 Del Skrevet 30. mai 2020 (endret) Gikk visst ikke an å lime linken inn. Men det handlet om ei som var 117 kilo som klarte å gå ned i vekt med støtte fra lege og andre. Endret 30. mai 2020 av stjernestøv 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 30. mai 2020 Del Skrevet 30. mai 2020 Det er absolutt mulig. Det vet du jo selv også du har klart det før. Jeg også la på meg 30 kg. Kombinasjon diverse medisiner og dertil ulvehunger og bulimi. Tok til slutt tak i meg selv og gikk ned i vekt igjen. Nå er jeg litt sånn 3 kg opp, 3 kg ned, 3 kg opp, og slik fortsetter det. Det vil si jeg sliter som du vet enda med overspising, men jeg er rask til å ta kontroll før jeg raser opp titalls kilo igjen. Du kan klare det du også, men da tror jeg du må gå for en mer gylden middelvei. For jeg tror at når du tar deg sammen så tar du deg litt FOR mye sammen. Altså at du kutter for mye i matinntaket. Da vil du, som sliter med overspising gå på ny smell igjen og igjen. Spiser du litt mer, så går du saktere ned, men du øker sjansen for å lykkes i det lange løp. Vær tålmodig. Dette er ikke en 60-meter. Det er en maraton. Hvis det gav noen mening. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. mai 2020 Forfatter Del Skrevet 30. mai 2020 2 minutter siden, Glitter skrev: Det er absolutt mulig. Det vet du jo selv også du har klart det før. Jeg også la på meg 30 kg. Kombinasjon diverse medisiner og dertil ulvehunger og bulimi. Tok til slutt tak i meg selv og gikk ned i vekt igjen. Nå er jeg litt sånn 3 kg opp, 3 kg ned, 3 kg opp, og slik fortsetter det. Det vil si jeg sliter som du vet enda med overspising, men jeg er rask til å ta kontroll før jeg raser opp titalls kilo igjen. Du kan klare det du også, men da tror jeg du må gå for en mer gylden middelvei. For jeg tror at når du tar deg sammen så tar du deg litt FOR mye sammen. Altså at du kutter for mye i matinntaket. Da vil du, som sliter med overspising gå på ny smell igjen og igjen. Spiser du litt mer, så går du saktere ned, men du øker sjansen for å lykkes i det lange løp. Vær tålmodig. Dette er ikke en 60-meter. Det er en maraton. Hvis det gav noen mening. Da har du vært dyktig som gikk ned så mye som 30 kilo Ja har jo klart det før jeg også,og skal klare det igjen. Og det er bra du ikke lar det gå opp titallskilo, jeg tror den overspisingen har med medisiner å gjøre. Og nå vil jeg ikke ta xeplion mer, tror det blir lettere å gå ned i vekt da så får jeg heller leve med å være dårlig hvis jeg blir det. Ned i vekt skal jeg nå, det er sikkert! Uten medisiner driver jeg ikke så mye med overspising og går heller ikke opp til over hundre kilo som nå 😮 Men når jeg var gravid var jeg over hundre kilo, gikk ned fort dem igjen for å si det sånn. Og magesekken krymper vel når jeg spiser mindre? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978897 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 30. mai 2020 Del Skrevet 30. mai 2020 32 minutter siden, stjernestøv skrev: Da har du vært dyktig som gikk ned så mye som 30 kilo Ja har jo klart det før jeg også,og skal klare det igjen. Og det er bra du ikke lar det gå opp titallskilo, jeg tror den overspisingen har med medisiner å gjøre. Og nå vil jeg ikke ta xeplion mer, tror det blir lettere å gå ned i vekt da så får jeg heller leve med å være dårlig hvis jeg blir det. Ned i vekt skal jeg nå, det er sikkert! Uten medisiner driver jeg ikke så mye med overspising og går heller ikke opp til over hundre kilo som nå 😮 Men når jeg var gravid var jeg over hundre kilo, gikk ned fort dem igjen for å si det sånn. Og magesekken krymper vel når jeg spiser mindre? Ja den krymper når man spiser mindre over tid. Men det er også slik at når man spiser i underskudd og går ned i vekt så produserer kroppen mer av sulthormonet leptin for å motarbeide vektnedgang siden kroppen er produsert slik at den vil unngå å gå ned i vekt uavhengig av vekt. Så da blir man også mer sulten. Derfor er det så viktig å sørge for jevn næring og riktig balansert (ikke for mye, men heller ikke for lite) næring. Noen, inkludert meg bruker periodisk faste. Dvs jeg spiser tre måltider mellom 12 og 2030. Så faster jeg til neste dag kl 12. Er jeg veldig sulten en dag tar jeg et ekstra knekkebrød eller en banan. Det hjelper å regulere apetitten og siden det blir tre måltider og ikke 4 så er det lettere å være i underskudd. Så har jeg spisedag på lørdager. Dvs jeg tar ikke helt av, men jeg spiser kanskje 500 kcal i overskudd. Dette for å ikke være i slankemodus hver dag. Det minsker overspising. Da har jeg noe å glede meg til og holde ut for de dagene jeg er skikkelig sulten. Dette er altså slik jeg spiser når jeg skal ned i vekt og klarer å ikke overspise. Andre igjen bruker 5:2, men dette blir for voldsomt for meg. Klarer ikke spise så lite to dager i uken. Var jo helt utsultet og vondt i hode da jeg ikke spiste fra kl 09-22 i går. Hev i meg 4 brødskiver og en halv liter juice da jeg fikk spise igjen. 😅 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. mai 2020 Forfatter Del Skrevet 30. mai 2020 7 minutter siden, Glitter skrev: Ja den krymper når man spiser mindre over tid. Men det er også slik at når man spiser i underskudd og går ned i vekt så produserer kroppen mer av sulthormonet leptin for å motarbeide vektnedgang siden kroppen er produsert slik at den vil unngå å gå ned i vekt uavhengig av vekt. Så da blir man også mer sulten. Derfor er det så viktig å sørge for jevn næring og riktig balansert (ikke for mye, men heller ikke for lite) næring. Noen, inkludert meg bruker periodisk faste. Dvs jeg spiser tre måltider mellom 12 og 2030. Så faster jeg til neste dag kl 12. Er jeg veldig sulten en dag tar jeg et ekstra knekkebrød eller en banan. Det hjelper å regulere apetitten og siden det blir tre måltider og ikke 4 så er det lettere å være i underskudd. Så har jeg spisedag på lørdager. Dvs jeg tar ikke helt av, men jeg spiser kanskje 500 kcal i overskudd. Dette for å ikke være i slankemodus hver dag. Det minsker overspising. Da har jeg noe å glede meg til og holde ut for de dagene jeg er skikkelig sulten. Dette er altså slik jeg spiser når jeg skal ned i vekt og klarer å ikke overspise. Andre igjen bruker 5:2, men dette blir for voldsomt for meg. Klarer ikke spise så lite to dager i uken. Var jo helt utsultet og vondt i hode da jeg ikke spiste fra kl 09-22 i går. Hev i meg 4 brødskiver og en halv liter juice da jeg fikk spise igjen. 😅 Ja det gjelder å finne noe som passer for seg selv, den 5:2 dietten har jeg prøvd før. Tror det er det jeg holder på med nå som fungerer best for meg Ja uten å spise noe blir man slapp og veldig sulten, noe må man ha. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978902 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 30. mai 2020 Del Skrevet 30. mai 2020 9 minutter siden, stjernestøv skrev: Ja det gjelder å finne noe som passer for seg selv, den 5:2 dietten har jeg prøvd før. Tror det er det jeg holder på med nå som fungerer best for meg Ja uten å spise noe blir man slapp og veldig sulten, noe må man ha. Det er helt sant. Jeg kunne aldri gått for lavkarbo eller lignende heller. Jeg har ikke noe som helst nei-mat, men jeg begrenser mengdene av diverse mat og om jeg spiser godteri på eb lørdag er det snakk om feks en 250 g sjokolade. Jeg spiser heller et ekstra godt middagsmåltid på lørdag enn godteri. Og ved å unngå så mye sukker så får jeg mindre lyst på det. Men er jeg på kafé en onsdag så tar jeg et kakestykke. Jeg bare passer på hva jeg spiser resten av dagen. Man må tenke på hva man kan leve med resten av livet, og jeg vil ikke leve et liv fullt av nei-mat. Nei-mat hadde jeg masse av da jeg var undervektig grunnet spiseforstyrrelse, og det er noe jeg har øvd meg på å slutte med. Så disse som prøver å frelse alle med ekstrem lavkarbo kan ta hele dietten og stikke den en viss plass. 😂 Fint for de som vil leve slik for alltid, men jeg ELSKER karbohydrater. Det beste jeg får er nybakt gjærbakst. Men jeg MÅ ikke ha carbs til hvert måltid. På torsdag spiste jeg for eksempel kyllingsalat med 1,5 kyllingfilet og masse salat og grønnsaker. Det er veldig godt det også. Eller bruke blomkålris i tandorien i stedet for ris. Noe av det beste jeg vet er full av karbohydrater da. Hjemmelaget pølsegrateng. Det er barndomsminner det. Men sjelden vare da jeg egentlig ikke spiser rødt kjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. mai 2020 Forfatter Del Skrevet 30. mai 2020 2 minutter siden, Glitter skrev: Det er helt sant. Jeg kunne aldri gått for lavkarbo eller lignende heller. Jeg har ikke noe som helst nei-mat, men jeg begrenser mengdene av diverse mat og om jeg spiser godteri på eb lørdag er det snakk om feks en 250 g sjokolade. Jeg spiser heller et ekstra godt middagsmåltid på lørdag enn godteri. Og ved å unngå så mye sukker så får jeg mindre lyst på det. Men er jeg på kafé en onsdag så tar jeg et kakestykke. Jeg bare passer på hva jeg spiser resten av dagen. Man må tenke på hva man kan leve med resten av livet, og jeg vil ikke leve et liv fullt av nei-mat. Nei-mat hadde jeg masse av da jeg var undervektig grunnet spiseforstyrrelse, og det er noe jeg har øvd meg på å slutte med. Så disse som prøver å frelse alle med ekstrem lavkarbo kan ta hele dietten og stikke den en viss plass. 😂 Fint for de som vil leve slik for alltid, men jeg ELSKER karbohydrater. Det beste jeg får er nybakt gjærbakst. Men jeg MÅ ikke ha carbs til hvert måltid. På torsdag spiste jeg for eksempel kyllingsalat med 1,5 kyllingfilet og masse salat og grønnsaker. Det er veldig godt det også. Eller bruke blomkålris i tandorien i stedet for ris. Noe av det beste jeg vet er full av karbohydrater da. Hjemmelaget pølsegrateng. Det er barndomsminner det. Men sjelden vare da jeg egentlig ikke spiser rødt kjøtt. Nei tror nok ikke jeg hadde klart meg på lavkarbo heller, er glad i potet,ris og rundstykker Det har jo med mengden å gjøre. Jeg er veldig glad i bacalao og plukkfisk, nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 30. mai 2020 Del Skrevet 30. mai 2020 1 minutt siden, stjernestøv skrev: Nei tror nok ikke jeg hadde klart meg på lavkarbo heller, er glad i potet,ris og rundstykker Det har jo med mengden å gjøre. Jeg er veldig glad i bacalao og plukkfisk, nam! Er plukkfisk sånn med hvit saus og makaroni? Bacalao er ikke helt min ting. Er ikke så glad i tomatbasert mat bortsett fra lasagne og på pizza. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. mai 2020 Forfatter Del Skrevet 30. mai 2020 1 minutt siden, Glitter skrev: Er plukkfisk sånn med hvit saus og makaroni? Bacalao er ikke helt min ting. Er ikke så glad i tomatbasert mat bortsett fra lasagne og på pizza. Plukkfisk er klemt fisk,klemt potet og løk oppi hvit saus, veldig godt Man kan klemme det sammen med en gaffel, vokste opp med det. Lasange og pizza er jo og så godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978914 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 30. mai 2020 Del Skrevet 30. mai 2020 (endret) 1 minutt siden, stjernestøv skrev: Plukkfisk er klemt fisk,klemt potet og løk oppi hvit saus, veldig godt Man kan klemme det sammen med en gaffel, vokste opp med det. Lasange og pizza er jo og så godt. Det hørtes godt ut. På sykehuset har de det hver tredje uke, men med makaroni oppi og potet ved siden av. Minner meg om fiskegrateng. Endret 30. mai 2020 av Glitter 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978915 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. mai 2020 Forfatter Del Skrevet 30. mai 2020 1 minutt siden, Glitter skrev: Det hørtes godt ut. På sykehuset har de det hver tredje uke, men med makaroni oppi og potet ved siden av. Minner meg om fiskegrateng. Ok. Hørtes godt ut det også da 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/455193-en-innspirasjon-hun-her/#findComment-3978916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.