AnonymBruker Skrevet 12. august 2022 Del Skrevet 12. august 2022 Har kjøpt fleskepølse fra gilde. Den kan brukes som pålegg, og må skjæres opp. Men det står ikke et ord på pakken eller nettet med bilde av den at den skal varmes. Jeg trodde det var valig at sånt måtte varmes. Er det da meningen den kun skal skjæres i skiver og spises kald? Anonymkode: ed9e4...d06 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/467912-fleskep%C3%B8lse/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ISW Skrevet 12. august 2022 Del Skrevet 12. august 2022 (endret) Hei, Fleskepølse er laget i plasttarm og kokt i den. Det betyr at eventuelle bakterier og andre sykdomsfremkallende ting blir værende på utsiden av plasttarmen (og den skal du jo ikke spise). I slike tilfeller er ikke oppvarming nødvendig. Men f.eks en pølse med naturtarm som skal spises med tarmen (f.eks. en wienerpølse) skal varmebehandles. Det samme gjelder produkter der tarmen er fjernet før pakking (som grillpølse). Men fleskepølse kan du trygt spise kald. Fleskepølse egner seg dårlig for oppvarming, fordi fettet smelter og det blir ganske flytende. Endret 12. august 2022 av ISW 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/467912-fleskep%C3%B8lse/#findComment-4105898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. august 2022 Del Skrevet 12. august 2022 ISW skrev (5 minutter siden): Hei, Fleskepølse er laget i plasttarm og kokt i den. Det betyr at eventuelle bakterier og andre sykdomsfremkallende ting blir værende på utsiden av plasttarmen (og den skal du jo ikke spise). I slike tilfeller er ikke oppvarming nødvendig. Men f.eks en pølse med naturtarm som skal spises med tarmen (f.eks. en wienerpølse) skal varmebehandles. Det samme gjelder produkter der tarmen er fjernet før pakking (som grillpølse). Men fleskepølse kan du trygt spise kald. Fleskepølse egner seg dårlig for oppvarming, fordi fettet smelter og det blir ganske flytende. Takk for svar,:-) Da spiser vi det kaldt her. prøvde å steke litt av det men det ble jo bare smuldrete da. Anonymkode: ed9e4...d06 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/467912-fleskep%C3%B8lse/#findComment-4105900 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ISW Skrevet 12. august 2022 Del Skrevet 12. august 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Takk for svar,:-) Da spiser vi det kaldt her. prøvde å steke litt av det men det ble jo bare smuldrete da. Anonymkode: ed9e4...d06 Bare hyggelig! For mange år siden jobbet jeg i matvareindustrien og husker dette 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/467912-fleskep%C3%B8lse/#findComment-4105901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.