Glitter Skrevet 16. oktober 2022 Del Skrevet 16. oktober 2022 Jeg kjøpte en pose fra Rema med beter, pastinak og sellerirot. Hva skal jeg lage? Dampe, mose, ha hvitløk, salt, pepper osv? Så det blir en mos også ha kjøttpølser til? En suppe med godt brød? Andre forslag? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
hattifnattus Skrevet 16. oktober 2022 Del Skrevet 16. oktober 2022 Jeg elsker rotmos. Damper dem møre og moser med litt hvitløkssmør og melk. Beter synes jeg blir veldig gode ovnsbakte med litt krydder på Rotfruktgrateng går også an. Skjær tynne skiver hvor de legge slagvis i en form med litt ost på toppen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 16. oktober 2022 Forfatter Del Skrevet 16. oktober 2022 hattifnattus skrev (9 minutter siden): Jeg elsker rotmos. Damper dem møre og moser med litt hvitløkssmør og melk. Beter synes jeg blir veldig gode ovnsbakte med litt krydder på Rotfruktgrateng går også an. Skjær tynne skiver hvor de legge slagvis i en form med litt ost på toppen. Bare legge de i form også ost øverst, uten noe fløte etc. i? Hva har man som tilbehør til det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118619 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 16. oktober 2022 Del Skrevet 16. oktober 2022 Passer veldig godt til lam. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118620 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hattifnattus Skrevet 16. oktober 2022 Del Skrevet 16. oktober 2022 Glitter skrev (Akkurat nå): Bare legge de i form også ost øverst, uten noe fløte etc. i? Hva har man som tilbehør til det? Men må nok ha noe fløte eller en slags hvit saus over. Det er så lenge siden jeg har laget det at jeg husker ikke helt hva jeg brukte, men tror jeg brukt matfløte. Man kan vel ha det meste, men jeg synes viltkjøtt, pølser, biffkjøtt er veldig godt til det. Gjerne med litt dampet brokkoli ved siden av. https://trinesmatblogg.no/recipe/reinsdyrstek-med-portvinsaus-og-rotfruktgrateng/ Hvis jeg husker riktig så var det denne fremgangsmåte for gratengen jeg brukte. Jeg har også laget den med plantefløte siden moren min ikke tåler meieriprodukter, og det funket det også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118621 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 16. oktober 2022 Forfatter Del Skrevet 16. oktober 2022 Vhanja skrev (1 minutt siden): Passer veldig godt til lam. Jeg er ikke glad i lam. Bortsett fra pinnekjøtt. Men det er vel kanskje sau det? Samme det. Men jeg liker kjøttpølser. Det passer jo til all stappe i hvert fall. hattifnattus skrev (Akkurat nå): Men må nok ha noe fløte eller en slags hvit saus over. Det er så lenge siden jeg har laget det at jeg husker ikke helt hva jeg brukte, men tror jeg brukt matfløte. Man kan vel ha det meste, men jeg synes viltkjøtt, pølser, biffkjøtt er veldig godt til det. Gjerne med litt dampet brokkoli ved siden av. https://trinesmatblogg.no/recipe/reinsdyrstek-med-portvinsaus-og-rotfruktgrateng/ Hvis jeg husker riktig så var det denne fremgangsmåte for gratengen jeg brukte. Jeg har også laget den med plantefløte siden moren min ikke tåler meieriprodukter, og det funket det også. Okei! Kanskje jeg går for det der i morgen da. Eller så blir det rotmos det er jo så lett. 😛 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118622 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hattifnattus Skrevet 16. oktober 2022 Del Skrevet 16. oktober 2022 Glitter skrev (1 minutt siden): Jeg er ikke glad i lam. Bortsett fra pinnekjøtt. Men det er vel kanskje sau det? Samme det. Men jeg liker kjøttpølser. Det passer jo til all stappe i hvert fall. Okei! Kanskje jeg går for det der i morgen da. Eller så blir det rotmos det er jo så lett. 😛 Rotmos er alltid innertier 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118623 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Den forsvunne diamanten Skrevet 16. oktober 2022 Del Skrevet 16. oktober 2022 Jeg tror vi hadde det til middag i går. Pappa hadde den i ovnen med koteletter. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 16. oktober 2022 Del Skrevet 16. oktober 2022 Glitter skrev (20 minutter siden): Det passer jo til all stappe i hvert fall. Enig i at stappe er godt til pølser, men kanskje litt waste å bruke gode og veldig smaksulike rotgrønnsaker til mos? Jeg syns iallefall det er bedre å bake dem, slik at man beholder den rene smaken fra hver enkelt. Syns også at sellerirot og pastinakk har en tendens til å "ta over" hele smaksbildet om de moses sammen Støtter forslaget om suppe, men syns ellers som resten at rotgrønnsakene er supergode i en høstgryte med poteter, rødløk/sjalottløk, tomater (evt tomatpurre/ hermetiske tomater), løk og godt langtidskokt kjøtt i. Om du ikke er glad i lam egner både hjort, rein eller storfe seg. Syns også bakte rotgrønnsaker er digg til hvit fisk. 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469162-rotmiks-hva-lage/#findComment-4118629 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.