Glitter Skrevet 28. november 2022 Del Skrevet 28. november 2022 Hva er det jeg gjør feil? For ett år siden og i går, med to ulike oppskrifter så har ikke løken blitt sånn søt og god, men smaker veldig syrlig. Eddiken virker å være for dominerende. I den ene oppskriften var det honning og i den andre bare sukker. Hvordan får man den til å bli søt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grendel Skrevet 28. november 2022 Del Skrevet 28. november 2022 Glitter skrev (32 minutter siden): Hva er det jeg gjør feil? For ett år siden og i går, med to ulike oppskrifter så har ikke løken blitt sånn søt og god, men smaker veldig syrlig. Eddiken virker å være for dominerende. I den ene oppskriften var det honning og i den andre bare sukker. Hvordan får man den til å bli søt? Det går nesten ikke an å gjøre det feil. Har du brukt riktig mengde sukker? Lar du det stå en stund før du smaker? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129466 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 28. november 2022 Forfatter Del Skrevet 28. november 2022 Grendel skrev (14 minutter siden): Det går nesten ikke an å gjøre det feil. Har du brukt riktig mengde sukker? Lar du det stå en stund før du smaker? Ja har brukt rett mengde sukker. Jeg får smake på det senere i dag. Jeg hadde det på ostesmørbrød i går rett etterpå. I fjor tror jeg at jeg spiste det en stund etterpå. Jeg pleier ikke å ha noe problem med å lage ting riktig så dette er irriterende. 😛 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129469 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 28. november 2022 Del Skrevet 28. november 2022 Glitter skrev (28 minutter siden): Ja har brukt rett mengde sukker. Jeg får smake på det senere i dag. Jeg hadde det på ostesmørbrød i går rett etterpå. I fjor tror jeg at jeg spiste det en stund etterpå. Jeg pleier ikke å ha noe problem med å lage ting riktig så dette er irriterende. 😛 Det skal jo stå i noen timer i alle fall, før du spiser det. Råvarene skal jo virker på hverandre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129475 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 28. november 2022 Forfatter Del Skrevet 28. november 2022 Lillemus skrev (3 minutter siden): Det skal jo stå i noen timer i alle fall, før du spiser det. Råvarene skal jo virker på hverandre. Okei. Jeg får smake senere. Litt tidlig ennå. 😛 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 28. november 2022 Forfatter Del Skrevet 28. november 2022 Løken smaker litt søtere nå, men ikke så søt som den burde. Den er ennå syrlig. Den er spisebde, men jeg synes eddiksmaken er for sterk. Kanskje jeg skulle prøvd å doble mengde sukker.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129487 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2022 Del Skrevet 28. november 2022 Glitter skrev (6 timer siden): Løken smaker litt søtere nå, men ikke så søt som den burde. Den er ennå syrlig. Den er spisebde, men jeg synes eddiksmaken er for sterk. Kanskje jeg skulle prøvd å doble mengde sukker.. har du latt den stå lenge nok urørt i kjøleskapet? Jeg ville økt sukkermengden betraktelig. Anonymkode: 518cc...ae1 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129610 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 28. november 2022 Forfatter Del Skrevet 28. november 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): har du latt den stå lenge nok urørt i kjøleskapet? Jeg ville økt sukkermengden betraktelig. Anonymkode: 518cc...ae1 Den har stått siden i går. Jeg får øke mengden sukker ja. Kanskje doble det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129611 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hattifnattus Skrevet 28. november 2022 Del Skrevet 28. november 2022 Kan jeg spørre hva slags oppskrift du bruker? Jeg pleier å bruke denne, og den blir alltid passe søt og ikke for syrlig https://meny.no/oppskrifter/Gronnsaker/syltet-rodlok/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 28. november 2022 Forfatter Del Skrevet 28. november 2022 hattifnattus skrev (5 minutter siden): Kan jeg spørre hva slags oppskrift du bruker? Jeg pleier å bruke denne, og den blir alltid passe søt og ikke for syrlig https://meny.no/oppskrifter/Gronnsaker/syltet-rodlok/ Den var lik borsett fra 1 dl mer vann enn i den jeg bruker. Kan jo prøve å bruke mer vann. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 29. november 2022 Forfatter Del Skrevet 29. november 2022 (endret) hattifnattus skrev (14 timer siden): Kan jeg spørre hva slags oppskrift du bruker? Jeg pleier å bruke denne, og den blir alltid passe søt og ikke for syrlig https://meny.no/oppskrifter/Gronnsaker/syltet-rodlok/ Denne oppskriften ble det suksess med. Jeg byttet ut noe av det hvite sukkeret med brunt sukker. Men nå ble det bra i hvert fall. Endret 29. november 2022 av Glitter 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129764 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hattifnattus Skrevet 29. november 2022 Del Skrevet 29. november 2022 Glitter skrev (1 time siden): Denne oppskriften ble det suksess med. Jeg byttet ut noe av det hvite sukkeret med brunt sukker. Men nå ble det bra i hvert fall. så bra! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/469828-f%C3%A5r-ikke-til-%C3%A5-lage-syltet-r%C3%B8dl%C3%B8k/#findComment-4129804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.