Fru2020 Skrevet 11. januar 2023 Skrevet 11. januar 2023 (endret) Vet at man kan fryse urter i olje. Men kan man fryse dem som dem er? Klarer man å dele dem opp i passelige mengder eller må man fryse dem i porsjoner? Endret 11. januar 2023 av Fru2020 0 Siter
Glitter Skrevet 11. januar 2023 Skrevet 11. januar 2023 Jeg har bare hakket det opp og tatt i en pose. Deretter tatt ut det jeg skal bruke. 0 Siter
Fru2020 Skrevet 11. januar 2023 Forfatter Skrevet 11. januar 2023 Glitter skrev (2 minutter siden): Jeg har bare hakket det opp og tatt i en pose. Deretter tatt ut det jeg skal bruke. Så bra. Jeg føler et behov for mer koriander i livet mitt😉 1 Siter
Ekstra Skrevet 11. januar 2023 Skrevet 11. januar 2023 Fru2020 skrev (1 time siden): Vet at man kan fryse urter i olje. Men kan man fryse dem som dem er? Klarer man å dele dem opp i passelige mengder eller må man fryse dem i porsjoner? Jeg kjenner flere som fryser urter fra hagen som den er - i poser. 2 Siter
Bøtteknotten Skrevet 11. januar 2023 Skrevet 11. januar 2023 Fru2020 skrev (41 minutter siden): Så bra. Jeg føler et behov for mer koriander i livet mitt😉 Det sitatet elsker jeg. Fikk nesten lyst å lage en plakat å henge på kjøkkenet mitt ❤️😂 2 Siter
Kayia Skrevet 11. januar 2023 Skrevet 11. januar 2023 Fru2020 skrev (3 timer siden): Vet at man kan fryse urter i olje. Men kan man fryse dem som dem er? Klarer man å dele dem opp i passelige mengder eller må man fryse dem i porsjoner? Hakk urtene og frys dem i en pose. Når du skal ha litt "kakker" du posen i benken, og drysser ut så mye som du skal ha. Du trenger ikke å pakke i porsjonspakker 1 Siter
Kayia Skrevet 12. januar 2023 Skrevet 12. januar 2023 Fru2020 skrev (På 11.1.2023 den 10.19): Vet at man kan fryse urter i olje. Men kan man fryse dem som dem er? Klarer man å dele dem opp i passelige mengder eller må man fryse dem i porsjoner? Bare en liten ting til - jeg ville ikke fryst urter i olje. Olje harskner, så urtene har lenger varighet om de fryses som de er, opphakket 0 Siter
Fru2020 Skrevet 12. januar 2023 Forfatter Skrevet 12. januar 2023 (endret) Kayia skrev (30 minutter siden): Bare en liten ting til - jeg ville ikke fryst urter i olje. Olje harskner, så urtene har lenger varighet om de fryses som de er, opphakket Da skal jeg prøve og bare hakke dem opp i mitt nye liv som starter etter Rehab. Mer urter inn i kostholdet. Endret 12. januar 2023 av Fru2020 1 Siter
Eva Sofie Skrevet 22. januar 2023 Skrevet 22. januar 2023 Ekstra skrev (På 11.1.2023 den 11.22): Jeg kjenner flere som fryser urter fra hagen som den er - i poser. Jeg tror en kan gjøre begge deler. Selv har jeg fryst ned i små beholdere og skrevet på de og fryst de ned. Hatt oppi en liten neve av det jeg skal ved behov. Men om du skal steke urtene sammen med noe annet, sto det på Bama om oppbevaring av fryste urter at en kan kutte opp urtene og fryse de ned i en isbitform sammen med olivenolje. Min umiddelbare tanke var da hvor lenge olivenoljen holder seg... Det står også at det samme kan gjøres, men ved urter og vann, dersom en vil bruke det i f.eks. en gryte eller suppe. Det er også mulig å rehydrere tørkede urter, som tørket gressløk, tørket till osv., slik at den tørkede varianten får litt ny giv. Det gjelder også tørket granulat av f.eks. hvitløk eller annen løk, tørket sopp, tørket ingefær etc. 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.