Kashmir 2 127 598 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Grendel skrev (12 minutter siden): Akkurat nå ville jeg valgt tilslørte bondepiker fra menyen din. Det er lenge siden sist. Det jeg ikke har spist på en stund er ofte best. Unntaket er varm rabarbra- eller eipleai med vaniljeis. Det er i en egen klasse og best uansett. Jeg fikk vaniljeis med varm rabarbrasaus. Havna fort på topp 3 av desserter. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru2020 4 318 1 355 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar AnonymBruker skrev (42 minutter siden): Is i kaffen? Anonymkode: 87bd8...350 Jeg tar alltid et par skjeer med kaffe på isen, hvis det er vaniljeis. Smaker veldig godt. Jeg elsker alt med sitron i, men for det veldig sjeldent. Har aldri laget det selv. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hurja 356 282 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Jeg elsker vannbakkels med krem 😋 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus 80 825 5 415 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Grendel skrev (1 time siden): Unntaket er varm rabarbra- eller eipleai med vaniljeis. Eipleai høres interessant ut. 😂 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grendel 2 644 1 952 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Lillemus skrev (Akkurat nå): Eipleai høres interessant ut. 😂 Noen kaller det "eplepai".🙃 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus 80 825 5 415 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Grendel skrev (1 minutt siden): Noen kaller det "eplepai".🙃 Må være sånne typiske A4-mennesker det! 🤪 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker 214 202 16 489 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Makrell i tomat med vaniljesaus og et persilleblad er og så en favoritt Anonymkode: 87bd8...350 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker 214 202 16 489 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Bøtteknotten skrev (1 time siden): Hjemmelaga daimis 😍😍😍 superenkelt, kjapt og fantastisk godt! (Må lages en del timer - eller mer - på forhånd da, men selve lagingen er gjort på 10 min) Hvordan lager du hjemmelaget is? Trenger man ekstra utstyr? Daimis høres utrolig godt ut, så kanskje jeg skal lage det til neste uke når jeg har bursdag 🤩 Anonymkode: 6af2d...1c0 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje 9 295 4 124 Skrevet 1. februar Forfatter Del Skrevet 1. februar Fru2020 skrev (1 time siden): Jeg tar alltid et par skjeer med kaffe på isen, hvis det er vaniljeis. Smaker veldig godt. Jeg elsker alt med sitron i, men for det veldig sjeldent. Har aldri laget det selv. Jeg er også veldig glad i sitron 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje 9 295 4 124 Skrevet 1. februar Forfatter Del Skrevet 1. februar Lillemus skrev (45 minutter siden): Må være sånne typiske A4-mennesker det! 🤪 😅😅😅 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje 9 295 4 124 Skrevet 1. februar Forfatter Del Skrevet 1. februar AnonymBruker skrev (42 minutter siden): Makrell i tomat med vaniljesaus og et persilleblad er og så en favoritt Anonymkode: 87bd8...350 Herlig 😳🙃🤣 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bøtteknotten 242 335 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar (endret) AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvordan lager du hjemmelaget is? Trenger man ekstra utstyr? Daimis høres utrolig godt ut, så kanskje jeg skal lage det til neste uke når jeg har bursdag 🤩 Anonymkode: 6af2d...1c0 6 eggeplommer 6 dl fløte + 1,5 dl sukker Daim Pisk eggeplommene i en bolle, og fløte+sukker i en annen. Bland sammen, rør inn hakket Daim og sett i fryseren en del timer eller over natta 😊 I oppskriften står det en (dobbel) Daim, men jeg pleier å minst doble det 😅 er av den oppfatning at «more is more» 😂😋 Skal ikke røres i etter frysing eller noe, bare stå der helt alene 😁 Endret 1. februar av Bøtteknotten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje 9 295 4 124 Skrevet 1. februar Forfatter Del Skrevet 1. februar Bøtteknotten skrev (1 time siden): 6 eggeplommer 6 dl fløte + 1,5 dl sukker Daim Pisk eggeplommene i en bolle, og fløte+sukker i en annen. Bland sammen, rør inn hakket Daim og sett i fryseren en del timer eller over natta 😊 I oppskriften står det en (dobbel) Daim, men jeg pleier å minst doble det 😅 er av den oppfatning at «more is more» 😂😋 Skal ikke røres i etter frysing eller noe, bare stå der helt alene 😁 Det kunne til og med jeg klare, tror jeg 😁 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 6 149 2 636 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar (endret) Her var det mye godt 😋 Endret 1. februar av emilie321 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje 9 295 4 124 Skrevet 1. februar Forfatter Del Skrevet 1. februar emilie321 skrev (1 minutt siden): Her var det mye godt 😋 Ja, det blir jammen meg vanskelig å velge! 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken 39 319 4 046 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Tilslørte bondepiker eller eplepai med is/vaniljesaus. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhoc 300 99 Skrevet 1. februar Del Skrevet 1. februar Sitronpannacotta 😊 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban 29 073 4 373 Skrevet 2. februar Del Skrevet 2. februar påskelilje skrev (8 timer siden): Det kunne til og med jeg klare, tror jeg 😁 Jeg lager også Dajm-is iblant, men da som et "lag" i en iskake med nøttebunn. Det er veldig godt. En veldig enkel, men kjempegod dessert er vaniljeis med varme bringebær. Bruk frosne eller friske bringebær og varm dem i mikrobølgeovn, slik at alle blir varme og noen blir litt "sausete". Ha resultatet i en skål slik at man kan helle det over isen. Tyskerne kaller det "Eis und heiss". 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker 214 202 16 489 Skrevet 2. februar Del Skrevet 2. februar laban skrev (14 minutter siden): Jeg lager også Dajm-is iblant, men da som et "lag" i en iskake med nøttebunn. Det er veldig godt. En veldig enkel, men kjempegod dessert er vaniljeis med varme bringebær. Bruk frosne eller friske bringebær og varm dem i mikrobølgeovn, slik at alle blir varme og noen blir litt "sausete". Ha resultatet i en skål slik at man kan helle det over isen. Tyskerne kaller det "Eis und heiss". Det blir ikke ekte is når det smaker egg Anonymkode: 87bd8...350 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban 29 073 4 373 Skrevet 2. februar Del Skrevet 2. februar AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det blir ikke ekte is når det smaker egg Anonymkode: 87bd8...350 Det smaker ikke egg av hjemmelaget is hvis det er en annen smakstilsetning i den, f.eks. Dajm eller annen sjokolade - eller nok vanilje. Men det du siterte meg på, handlet mest om vaniljeis med bringebær. Den isen kan gjerne kjøpes i butikken. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.