morsan Skrevet 3. desember 2023 Del Skrevet 3. desember 2023 påskelilje skrev (9 minutter siden): Jeg eeeeeelsker karamellpudding, både hjemmelaget og kjøpt, jeg tar alt jeg kan få 😁😁😁 Og så må jeg ha krem og karamellsaus oppå 😅 Jeg også elsker karamellpudding! Den beste desserten (hvis hjemmelaget). Men kremen står jeg over - holder med karamellsaus. Nam! 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476541-hvordan-lager-dere-riskrem/page/2/#findComment-4225499 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 3. desember 2023 Del Skrevet 3. desember 2023 Lillemus skrev (29 minutter siden): Jeg kan spise litt karamellpudding, men er ikke oppvokst med noen tradisjon på karamellpudding så det er ikke noe jeg er spesielt glad i, det er jo så fryktelig søtt. Jeg greier å spise bittelitt hvis jeg er borte, bare for å være høflig, men godt er det ikke nei. Ja, den er også altfor søt (sier jeg som egentlig liker søte ting) 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476541-hvordan-lager-dere-riskrem/page/2/#findComment-4225507 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 3. desember 2023 Del Skrevet 3. desember 2023 emilie321 skrev (1 time siden): Det er noe med konsistens jeg ikke greier. Enig - det gjelder alle dessertpuddinger. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476541-hvordan-lager-dere-riskrem/page/2/#findComment-4225524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 Del Skrevet 3. desember 2023 Innslag av mandler i riskremen er mer brukt i Danmark. Frankrike har også en riskremlignende dessert med mandler i. Jeg er vant til klassisk variant uten mandler, med bærsaus. Lager jeg selv, blir det saus av frosne bringebær som jeg kjører i foodprosessoren med litt melis når de er halvtinte. Siler blandingen gjennom en sil for å fjerne de små frøene/steinene. De siste årene har salt karamellsaus seilt opp som en moderne saus-variant til riskrem. Se her, for eksempel. Jeg har ikke smakt det selv, men min datter elsker det, så mulig vi går for to saus-varianter i år. Anonymkode: b6401...334 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476541-hvordan-lager-dere-riskrem/page/2/#findComment-4225544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 3. desember 2023 Del Skrevet 3. desember 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hvor kjøper du den er den ny? Anonymkode: d1e3d...155 Vet ikke hvor ny den er, men de fleste matbutikker har den vil jeg tro. https://oda.com/no/products/16930-fjordland-kos-riskrem/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476541-hvordan-lager-dere-riskrem/page/2/#findComment-4225590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 3. desember 2023 Del Skrevet 3. desember 2023 Riskrem skal være uten mandler! Jeg mener det har vært noen forsøk på å ha mandler i riskremen. Trolig en idé søsteren min fikk for seg. Eller, da anonym over her nevnte Danmark og Frankrike, kom jeg til å tenke på at jeg tror farmor hadde mandler i. I hvert fall var det vaniljestang. Det var helt feil, husker jeg, med svarte prikker i riskremen 😂 Lurer på om det kanskje er tantebarna mine som fikk de mandlene ut av riskremen igjen. Hvis jeg skulle laget riskrem selv, hadde jeg nok kjøpt ferdig-grøt og pisket krem av laktosefri fløte. Da trenger man ikke sukker i. Så hadde jeg sikkert tenkt at jeg ikke gadd å kjøpe en hel boks med vaniljesukker bare for å lage riskrem. Så da hadde jeg nok bare blandet grøt og pisket fløte til blandingen fikk en sånn passe fin konsistens. Og saus...aner ikke. Noe med rød farge, hvis jeg ikke hadde fått det for meg at jeg skulle bruke blåbæra jeg plukket altfor mye av i sommer 🤔 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476541-hvordan-lager-dere-riskrem/page/2/#findComment-4225657 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.