emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Del Skrevet 16. desember 2023 Har vært på julebord og fikk en julemiddag som var brukbar, men litt stusselig. Fikk en bitteliten medisterkake, en medisterpølse og to ribbebiter + potet. Alt dette lå oppå en liten seng av surkål og bittelitt brun saus til. Etter å ha etterspurt tyttebær syltetøy, så kom det på bordet. Jeg savnet bla svisker. Hva regner dere som vanlig å få servert på en sånn juletallerken? Dette var på en restaurant. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 16. desember 2023 Del Skrevet 16. desember 2023 Jeg hadde foretrukket rødkål foran surkål. Hadde likt svisker, men ikke forventet det. Tyttebærsyltetøy har jeg aldri hatt til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2023 Vhanja skrev (11 minutter siden): Jeg hadde foretrukket rødkål foran surkål. Hadde likt svisker, men ikke forventet det. Tyttebærsyltetøy har jeg aldri hatt til. Jeg hadde vel også foretrukket rødkål hvis jeg kunne velge. Er vant med å ha sennep, rødkål og surkål, svisker og tyttebær syltetøy der jeg har pleid å feire jul. Synes det ble litt stusselig med bare surkål og særlig når det var veldig lite. Det er sikkert bare jeg som er bortskjemt, men nå var dette på restaurant og jeg hadde nok litt for høye forventninger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229766 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grendel Skrevet 16. desember 2023 Del Skrevet 16. desember 2023 Jeg er ikke vant til sennep eller tyttebær til ribbe, men gjerne svisker og rosenkål. Min franske kollega synes det er skandaløst å ikke ha sennep til svin. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2023 Grendel skrev (1 time siden): Jeg er ikke vant til sennep eller tyttebær til ribbe, men gjerne svisker og rosenkål. Min franske kollega synes det er skandaløst å ikke ha sennep til svin. Jo, sennep, gjerne grov type, synes jeg er godt til ribbe. Kan være enig med din franske kollega 🤭 Er vant med rosenkål også, men glemte helt å skrive det ista. Men er du vant med tyttebær syltetøy til kjøttkaker da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grendel Skrevet 16. desember 2023 Del Skrevet 16. desember 2023 emilie321 skrev (4 minutter siden): Jo, sennep, gjerne grov type, synes jeg er godt til ribbe. Kan være enig med din franske kollega 🤭 Er vant med rosenkål også, men glemte helt å skrive det ista. Men er du vant med tyttebær syltetøy til kjøttkaker da? Jeg anser det som helt nødvendig 🙂 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229834 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 16. desember 2023 Del Skrevet 16. desember 2023 (endret) emilie321 skrev (6 timer siden): tyttebær Min mor vil ha tyttebærsyltetøy, men vi andre bruker portvinsgelé. Hun brukte å ha svisker og eple i formen også, men det har ikke vi. Som Grendel vil jeg ha rosenkål, og så må det jo komme sausnebb på bordet. Man må få så masse saus som man vil Endret 16. desember 2023 av Kayia 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2023 Grendel skrev (1 time siden): Jeg anser det som helt nødvendig 🙂 Det samme anser jeg til en julemiddag 😊 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2023 Kayia skrev (1 time siden): Min mor vil ha tyttebærsyltetøy, men vi andre bruker portvinsgelé. Hun brukte å ha svisker og eple i formen også, men det har ikke vi. Som Grendel vil jeg ha rosenkål, og så må det jo komme sausnebb på bordet. Man må få så masse saus som man vil Ja, nok saus bør det være. Selv jeg som vanligvis spiser lite saus, syntes det var altfor lite på denne middagen. Hadde kanskje for høye forventninger, men det var tross alt på en restaurant vi fikk dette. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 16. desember 2023 Del Skrevet 16. desember 2023 emilie321 skrev (48 minutter siden): Ja, nok saus bør det være. Selv jeg som vanligvis spiser lite saus, syntes det var altfor lite på denne middagen. Hadde kanskje for høye forventninger, men det var tross alt på en restaurant vi fikk dette. Synes det høres ut som en veldig stusselig juletallerken. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2023 Lillemus skrev (8 minutter siden): Synes det høres ut som en veldig stusselig juletallerken. Ja, det var det jeg også syntes. Liker kjøtt jeg altså, men det ble litt for mye i forhold til resten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476840-medisterkaker-medisterp%C3%B8lse-og-ribbe/#findComment-4229932 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.