emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Skrevet 16. desember 2023 Har vært på julebord og fikk en julemiddag som var brukbar, men litt stusselig. Fikk en bitteliten medisterkake, en medisterpølse og to ribbebiter + potet. Alt dette lå oppå en liten seng av surkål og bittelitt brun saus til. Etter å ha etterspurt tyttebær syltetøy, så kom det på bordet. Jeg savnet bla svisker. Hva regner dere som vanlig å få servert på en sånn juletallerken? Dette var på en restaurant. 0 Siter
Vhanja Skrevet 16. desember 2023 Skrevet 16. desember 2023 Jeg hadde foretrukket rødkål foran surkål. Hadde likt svisker, men ikke forventet det. Tyttebærsyltetøy har jeg aldri hatt til. 0 Siter
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Skrevet 16. desember 2023 Vhanja skrev (På 16.12.2023 den 15.20): Jeg hadde foretrukket rødkål foran surkål. Hadde likt svisker, men ikke forventet det. Tyttebærsyltetøy har jeg aldri hatt til. Ekspander Jeg hadde vel også foretrukket rødkål hvis jeg kunne velge. Er vant med å ha sennep, rødkål og surkål, svisker og tyttebær syltetøy der jeg har pleid å feire jul. Synes det ble litt stusselig med bare surkål og særlig når det var veldig lite. Det er sikkert bare jeg som er bortskjemt, men nå var dette på restaurant og jeg hadde nok litt for høye forventninger. 0 Siter
Grendel Skrevet 16. desember 2023 Skrevet 16. desember 2023 Jeg er ikke vant til sennep eller tyttebær til ribbe, men gjerne svisker og rosenkål. Min franske kollega synes det er skandaløst å ikke ha sennep til svin. 0 Siter
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Skrevet 16. desember 2023 Grendel skrev (På 16.12.2023 den 16.29): Jeg er ikke vant til sennep eller tyttebær til ribbe, men gjerne svisker og rosenkål. Min franske kollega synes det er skandaløst å ikke ha sennep til svin. Ekspander Jo, sennep, gjerne grov type, synes jeg er godt til ribbe. Kan være enig med din franske kollega 🤭 Er vant med rosenkål også, men glemte helt å skrive det ista. Men er du vant med tyttebær syltetøy til kjøttkaker da? 0 Siter
Grendel Skrevet 16. desember 2023 Skrevet 16. desember 2023 emilie321 skrev (På 16.12.2023 den 18.08): Jo, sennep, gjerne grov type, synes jeg er godt til ribbe. Kan være enig med din franske kollega 🤭 Er vant med rosenkål også, men glemte helt å skrive det ista. Men er du vant med tyttebær syltetøy til kjøttkaker da? Ekspander Jeg anser det som helt nødvendig 🙂 0 Siter
Kayia Skrevet 16. desember 2023 Skrevet 16. desember 2023 (endret) emilie321 skrev (På 16.12.2023 den 11.37): tyttebær Ekspander Min mor vil ha tyttebærsyltetøy, men vi andre bruker portvinsgelé. Hun brukte å ha svisker og eple i formen også, men det har ikke vi. Som Grendel vil jeg ha rosenkål, og så må det jo komme sausnebb på bordet. Man må få så masse saus som man vil Endret 16. desember 2023 av Kayia 0 Siter
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Skrevet 16. desember 2023 Grendel skrev (På 16.12.2023 den 18.13): Jeg anser det som helt nødvendig 🙂 Ekspander Det samme anser jeg til en julemiddag 😊 0 Siter
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Skrevet 16. desember 2023 Kayia skrev (På 16.12.2023 den 18.17): Min mor vil ha tyttebærsyltetøy, men vi andre bruker portvinsgelé. Hun brukte å ha svisker og eple i formen også, men det har ikke vi. Som Grendel vil jeg ha rosenkål, og så må det jo komme sausnebb på bordet. Man må få så masse saus som man vil Ekspander Ja, nok saus bør det være. Selv jeg som vanligvis spiser lite saus, syntes det var altfor lite på denne middagen. Hadde kanskje for høye forventninger, men det var tross alt på en restaurant vi fikk dette. 1 Siter
Lillemus Skrevet 16. desember 2023 Skrevet 16. desember 2023 emilie321 skrev (På 16.12.2023 den 20.00): Ja, nok saus bør det være. Selv jeg som vanligvis spiser lite saus, syntes det var altfor lite på denne middagen. Hadde kanskje for høye forventninger, men det var tross alt på en restaurant vi fikk dette. Ekspander Synes det høres ut som en veldig stusselig juletallerken. 0 Siter
emilie321 Skrevet 16. desember 2023 Forfatter Skrevet 16. desember 2023 Lillemus skrev (På 16.12.2023 den 20.49): Synes det høres ut som en veldig stusselig juletallerken. Ekspander Ja, det var det jeg også syntes. Liker kjøtt jeg altså, men det ble litt for mye i forhold til resten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.