Gå til innhold

Tinnitus og innbildt støy fra nabo


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Vi barna vet ikke hva vi skal gjøre... Våres mor er 80+ og har tinnitus symptomer, hun  hører ringelyder som forstyrrer nattesøvnen. Hun er helt overbevist om at lydene kommer fra naboen og har klaget fil naboen lere ganger. Naboen har ringt til oss og forklart at det ikke kommer lyder fra dem. Min mor hører dårlig, og hører feks ikke dørklokken når vi ringer på. Vi har prøvd å forklare henne at lydene er forenlig med tinnitus, men hun vil ikke høre på dette og blir sur når vi nevner sette. Hun er forøvrig helt oppegående. Hva kan vi gjøre?

Anonymkode: bd190...2e9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med henne til fastlegen hennes, kanskje lytter hun mer til henne enn til dere. Denne generasjonen er veldig autoritetstro, så dette hjalp iallefall da min far ble dårlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Vi har vært hos en hørselsklinikk for bla utredning for tinnitus hvor vi barna var med. Behandler fortalte jo at hun hadde alle symptomer på tinnitus, men at det ikke er mulig å hverken påvise eller behandle dette. Vi hadde jo håpet at hun tok dette til seg, men desverre fortsetter det som før😮‍💨 

Anonymkode: bd190...2e9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

psykedeliker
AnonymBruker skrev (57 minutter siden):

Vi har prøvd å forklare henne at lydene er forenlig med tinnitus, men hun vil ikke høre på dette og blir sur når vi nevner sette. Hun er forøvrig helt oppegående. Hva kan vi gjøre?

Hvis det finnes et ekkofritt rom der dere bor, ta henne med dit og spør om hun hører ringelydene der også. Så lar dere henne diskutere saken med ingeniørene og lydteknikerne der.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...