Gå til innhold

Hva er sunnet av smør og margarin til steking?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lillemus
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Men helsemyndighetene anbefaler margarin.

Anonymkode: a7eac...c8e

Jeg stoler ikke spesielt mye på helsemyndighetenes kostanbefalinger. Ikke når de mener at dette: 

Vann, solsikkeolje (15,5 %), rapsolje (15,5 %), sheafett, skummet melk (4 %), kokosolje, salt, stabilisator (pektin), emulgator (monoglyserider av fettsyrer, soyalecitin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), vitamin A, vitamin D, fargestoff (betakaroten), aroma

er sunnere enn dette:

Fløte, salt, syrekultur, vitamin D

Annonse

AnonymBruker skrev (På 19.5.2024 den 16.49):

Hva er sunnet av smør og margarin til steking?

Anonymkode: a7eac...c8e

Det spørs helt hvem du spør 😅. Smør og oljer har vel ulike fortrinn. Selv bruker jeg mye rapsolje til steking, evt. smør for smaken på enkelte ting. Olivenolje er ikke så egnet til steking, den tåler ikke så mye olje. Margarin bruker jeg ikke, men det er vel basert på oljer.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...