AnonymBruker Skrevet 1. desember 2024 Del Skrevet 1. desember 2024 Enig i at medistermat smaker høgg. Men jeg har virkelig ikke inntrykk av at de rundt meg som spiser dette deler min oppfatning.. Så jeg velger å la det være for egen del, på samme måte som jeg i størst mulig grad unngår sopp og selleri - stort sett null problem 😊 (liker heller ikke svor 🤷♀️ så når jeg får servert ribbemiddag spiser jeg ribbe, poteter, grønnsaker og saus). Må si at da jeg for første gang fikk servert sånne små medisterpølser (da var jeg ung voksen), så syntes jeg det så ut som døde barnefingre 😬🙈 og det har holdt seg 😂😂 uten at jeg sier det til ribbemenigheten i svigerfamilien 😅 Anonymkode: 61fec...e3a 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488637-%F0%9F%8E%84-medistermat-til-jul-hvorfor-torturerer-vi-oss-selv-%F0%9F%A4%AE/page/2/#findComment-4338321 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 1. desember 2024 Del Skrevet 1. desember 2024 Lillemus skrev (8 timer siden): Du lager jo kabaret i jula. Da tar jeg heller medistermat altså! Anytime. Pinnekjøtt, eller alt med sau og lam, kommer jeg ingen vei med rett og slett. Sånn er det bare og ja, jeg har prøvd mange ganger. Det smaker bare slik våt ull lukter. Ikke er jeg spesielt glad i ribbe heller, dvs. jeg elsker den sprø svoren, men kjøttet er det ingenting spesielt godt med og jeg kan jo ikke stikke av med all svoren heller. 😂 Så vi har de siste årene hatt kalkunbryst på julaften, det er snadder det! Tidligere hadde vi viltsteik (elg, rein, hjort), nam! Jeg har sluttet å å lage kabaret til jul. Jeg har sluttet å lage sild også. Det er ikke noe gøy lenger, når det er bare meg som spiser det. Min x var like glad i slik mat som meg, men samboeren vil jo ikke ha Jeg ga opp for et par år siden. Nå lager jeg slik mat kun når det er vår rur til å ha storfamilien på romjulsselskap. Pinnekjøtt er det beste som finnes og heldigvis har samboeren og bonussønnen funnet ut at det er mye bedre enn ribbe som de var vant til. Samboeren innførte kalkun på nyttårsaften. Det er godt, men ribbe, julepølse og medisterkaker kan jeg greie meg uten. Da synes jeg det er bedre med lutefisk. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488637-%F0%9F%8E%84-medistermat-til-jul-hvorfor-torturerer-vi-oss-selv-%F0%9F%A4%AE/page/2/#findComment-4338407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drømmeautomat Skrevet 1. desember 2024 Del Skrevet 1. desember 2024 Det meste av norsk julemat er en acquired taste, for å si det forsiktig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488637-%F0%9F%8E%84-medistermat-til-jul-hvorfor-torturerer-vi-oss-selv-%F0%9F%A4%AE/page/2/#findComment-4338425 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.