Gå til innhold

Hvilke snitter liker dere?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Laks, reker og roastbiff er de beste syns jag. Hvilke liker dere?

Anonymkode: e09c4...4d6

påskelilje
Skrevet

Jeg elsker snitter! Liker laks&eggerøre, reker&majones, roastbiff, egg, skinke&salat +++++++

Skrevet

Jeg er ikke begeistret for kald fisk som røkelaks og slikt, men spiser gjerne snitter med roastbiff, skinke, reker... Kalde kokte egg er jeg heller ikke så glad i, de må helst være varme. :) 

Skrevet

Røkelaks med eggerøre, roastbiff og brie/camembert er mine favoritter. Egentlig liker jeg det meste som ikke ødelegges av masse majones, remulade el.l. 

Skrevet

Alt, men først og fremst roastbiff og reker.

Worriesome Plenty 2
Skrevet

Når det kommer til den slags mat foretrekker jeg koldtbord. Har inntrykk på at det er de samme type selskap det går igjen i. 

Skrevet

Laks & eggerøre og kjøttkaker/karbonader med løk er mine favoritter (sistnevnte spesielt hvis de også har sølvløk).

 

Skrevet
Worriesome Plenty 2 skrev (15 minutter siden):

Når det kommer til den slags mat foretrekker jeg koldtbord. Har inntrykk på at det er de samme type selskap det går igjen i. 

Koldtbord er jo en helt annen oppdekning enn snitter, som er relativt enkelt.

 

Snitter er ikke min favorittmat, men foretrekker gjerne reker og god ost med tilbehør.

Skrevet
laban skrev (3 timer siden):

Røkelaks med eggerøre, roastbiff og brie/camembert er mine favoritter. Egentlig liker jeg det meste som ikke ødelegges av masse majones, remulade el.l. 

Jeg derimot synes majones og remulade høyner hhv rekene og roastbeefen, som er mine favoritter blant snittene :) (Sikkert derfor jeg ser ut som jeg gjør.) 

Skrevet
morsan skrev (46 minutter siden):

Jeg derimot synes majones og remulade høyner hhv rekene og roastbeefen, som er mine favoritter blant snittene :) 

Det er - særlig i baguetter - misforholdet mellom mengdene som ødelegger mest. Som når det ser ut til å være et rekesmørbrød og egentlig er et majonessmørbrød med reker til pynt. 

påskelilje
Skrevet
laban skrev (2 minutter siden):

Det er - særlig i baguetter - misforholdet mellom mengdene som ødelegger mest. Som når det ser ut til å være et rekesmørbrød og egentlig er et majonessmørbrød med reker til pynt. 

Haha 😅 Har opplevd noen sånn ja.... 

Skrevet

Brie, camembert og andre gode oster med druer, paprika og annet snadder. Røkelaks med eggerøre er heller ikke å forakte.

Gjest Adeie
Skrevet

1. Brie med jordbær. 

2. Skinkestek med svisker.

3. Laks og eggerøre.

4. Karbonade.

5. Reker.

emilie321
Skrevet
laban skrev (13 timer siden):

Røkelaks med eggerøre, roastbiff og brie/camembert er mine favoritter. Egentlig liker jeg det meste som ikke ødelegges av masse majones, remulade el.l. 

Ikke akkurat snitter, men jeg har fått servert salt kjeks med brie og litt honning (tror det var en spesiell honning) Det var iallefall innmari godt 😋

Av snitter så liker jeg best røkelaks med eggerøre og roastbiff 😋

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...