Gå til innhold

Ostegøsj og eplegøsj


Lionn

Anbefalte innlegg

Gjest Iznogood

Skallet?? Skal det av? Betyr det at man skal ta melken ut av pappen før man drikker den også?

Nei ikke pappen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • Svar 114
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lionn

    44

  • BettyBlue

    9

  • naiv

    6

  • Velouria

    5

Mest aktive i denne tråden

millymollymandy

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns heller ikke at jeg er fisefin, det er ett ord jeg ikke ville bruke om meg selv. Jeg spar møkk, hesjer, skifter dekk, skifter olje på bilen, og kan gjøre ganske mange "møkkete" ting. Fisefin er ett ord ingen har brukt om meg før, så det er en ny og merkelig opplevelse.

Ok. Jeg er heller ikke fisefin, men jeg er merkelig.

Og nå fikk du jaggu skrytt litt også;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok. Jeg er heller ikke fisefin, men jeg er merkelig.

Og nå fikk du jaggu skrytt litt også;-)

benytter en hver anledning! ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest pirrka

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Den las eg i min barndom :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg eter hele eplet - og jeg starter på toppen og eter meg nedover mot stilken. Den kaster jeg.

Osten smaker det samme på toppen, men hvis den er blitt veldig gammel, får bikkja den nederste "lefsa".

Hva med brødskalken da, Lionn?

Brødskalken? Ja, hva med den? Den eter man vel?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I så fall er jeg ubeskrivelig fin på det - jeg skjærer faktisk vekk den tørre skrukkete biten agurk når jeg tar den ut av kjøleskapet...

Men for å si som Velour: Fisefin er jeg _aldri_ blitt kalt før. Motsatte ting - jadda, hele tiden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg overlever vel det også. Men ostesnerk og eplekjerner er barnemat.

Hva med melken? Tar du den ut av pappen, eller sluker du alt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor det?

Like trist spørsmål som "hva mener du med at jeg har dårlig smak".

*sjekker at husalven har pusset vinduene til fredag*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Iznogood

Man skal ikke ta den ut av pappen?

Du forvirrer meg.

Man skal ikke ta den ut av pappen?

Du forvirrer meg.

-He he! Nå fikk du noe å gruble på i natt tenker jeg!

Må si jeg er imponert over at du svarer på alle svarene til deg. Det gjør det morsommere å svare deg ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I så fall er jeg ubeskrivelig fin på det - jeg skjærer faktisk vekk den tørre skrukkete biten agurk når jeg tar den ut av kjøleskapet...

Men for å si som Velour: Fisefin er jeg _aldri_ blitt kalt før. Motsatte ting - jadda, hele tiden!

Jeg spiser druestener, da, og vannmelomstener, men bare de hvite. Stenene, altså.

Dessuten spiser jeg mye annet folk ville kalle ekkelt... hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I så fall er jeg ubeskrivelig fin på det - jeg skjærer faktisk vekk den tørre skrukkete biten agurk når jeg tar den ut av kjøleskapet...

Men for å si som Velour: Fisefin er jeg _aldri_ blitt kalt før. Motsatte ting - jadda, hele tiden!

Hvilken skrukkete bit? Aldri lagt merke til.

Hva er det motsatte av fisefin? Drittstygg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Like trist spørsmål som "hva mener du med at jeg har dårlig smak".

*sjekker at husalven har pusset vinduene til fredag*

Ok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man skal ikke ta den ut av pappen?

Du forvirrer meg.

-He he! Nå fikk du noe å gruble på i natt tenker jeg!

Må si jeg er imponert over at du svarer på alle svarene til deg. Det gjør det morsommere å svare deg ;-)

Ja, det er min spesialitet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiser du skallet på potetene?

Jeg syns det er det beste med hele poteten. Og jeg spiser seff. også brødskalken, den er også den beste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser druestener, da, og vannmelomstener, men bare de hvite. Stenene, altså.

Dessuten spiser jeg mye annet folk ville kalle ekkelt... hehe...

Jeg spiser plommesteiner og ferskensteiner.

Fortell om det ekle du spiser. Kanskje jeg kan få noen tips.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilken skrukkete bit? Aldri lagt merke til.

Hva er det motsatte av fisefin? Drittstygg?

Det motsatte av fisefin er oppblåst-mage-stygg, men det er et lite brukt uttrykk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med melken? Tar du den ut av pappen, eller sluker du alt?

Jeg har ikke drukket melk siden jeg var tenåring, men jeg spiser melkemat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...