Gå til innhold

Hvor viktig er bakepulveret i en vaffelrøre?


Anbefalte innlegg

Gjest trenger svar raskt, noen!

Får sent besøk, vil lage vafler. Har ikke bakepulver i skapet, er det nødvendig å bruke? Har ikke laget vafler på lenge, men slik jeg husker det er ingrediensene følgende: egg, mel, melk, sukker, litt salt, og ja, litt bakepulver. Er det rett?

Fortsetter under...

Du skal ikke bruke bakepulver.

Noen bruker natron, jeg bruker ingen hevemidler.

Eventuelt kan du ha litt kulturmelk i, det hjelper også på "luftigheten"

"Du skal ikke bruke bakepulver" Høh! Er det liksom det ellevte bud? Jeg bruker bakepulver i vaflene mine, og de er helt fine, tenk!

Annonse

"Du skal ikke bruke bakepulver" Høh! Er det liksom det ellevte bud? Jeg bruker bakepulver i vaflene mine, og de er helt fine, tenk!

Ja, selv om man ikke skulle tro det, så lager jeg også vafler hvert skuddår. Og da bruker jeg bakepulver. Og de vaflene blir rett og slett "pørfekt".

Annonse

Ja, selv om man ikke skulle tro det, så lager jeg også vafler hvert skuddår. Og da bruker jeg bakepulver. Og de vaflene blir rett og slett "pørfekt".

Og du som sikkert har smakt mine vafler burde nå aldri skryte av at du har bakepulver i dine.....

Er du full, eller?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...