Lillemus Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Tenkte å lage litt dia-syltetøy til min far som har diabetes2 og jeg vet han bruker Canderel i sitt syltetøy (dvs min mor gjør det da). Men det eneste jeg fant i butikken var Natreen og på det står det ikke noe om at det kan brukes i syltetøy, men ettersom det kan brukes i baking så skal det vel tåle varme (ikke koking)? Noen som vet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62237-dia-sukker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cirkel Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Jada det tåler varme! Er selv diabetiker og bruker bare vanlig sukker, legen min sier at det er mye bedre å bruke vanlig sukker i begrenset mengde enn alle disse kunstige søtningsmiddlene som er på markedet. men jeg har type 1 diabetes og bruker insulin, og har derfor muligheten til å regulere dette selv når det er søtsaker i luften. Spør faren din hva han syns, han har vel greie på dette selv? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62237-dia-sukker/#findComment-272110 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. juli 2002 Forfatter Del Skrevet 9. juli 2002 Jada det tåler varme! Er selv diabetiker og bruker bare vanlig sukker, legen min sier at det er mye bedre å bruke vanlig sukker i begrenset mengde enn alle disse kunstige søtningsmiddlene som er på markedet. men jeg har type 1 diabetes og bruker insulin, og har derfor muligheten til å regulere dette selv når det er søtsaker i luften. Spør faren din hva han syns, han har vel greie på dette selv? *Flirer* Neida, han har liten peil. ) Det er alltid min mor som lager denslags mat og hun sier at det sikkert går like bra - og det gjorde det. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62237-dia-sukker/#findComment-276570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.