Gjest Joppe husmorwannabe Skrevet 4. juli 2002 Skrevet 4. juli 2002 Når det står på oppskrifta at det skal stekes nederst i ovnen, mener man nederste rille da, eller mener man aller nederst-nederst? 0 Siter
Lillelurven Skrevet 4. juli 2002 Skrevet 4. juli 2002 He,he sånne ting kan jeg også lure på. Baker mest kaker som slipper en tur i stekovnen jeg... Men det er nederste rille. (tror jeg ..bestemt) 0 Siter
Gjest Joppe Skrevet 4. juli 2002 Skrevet 4. juli 2002 He,he sånne ting kan jeg også lure på. Baker mest kaker som slipper en tur i stekovnen jeg... Men det er nederste rille. (tror jeg ..bestemt) Iskake og bløtkake og sånn? 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. juli 2002 Skrevet 4. juli 2002 Tusen takk ) Lykke til - håper resultatet blir bra! ;o) 0 Siter
Lillelurven Skrevet 4. juli 2002 Skrevet 4. juli 2002 Iskake og bløtkake og sånn? Ja, slike ting. Ferdigbunner, og bunner som lages med stivelse, og ikke ovn:-) 0 Siter
birdie Skrevet 4. juli 2002 Skrevet 4. juli 2002 Det er som malun sier nederste rille, og det brukes først og fremst når man har dobbelt bunn - f.eks. selve stekeplata pluss bunnen i kake-/ brødformen. Om man steker på rist eller uten form kan man sette det midt i ovnen. Og så er det egne regler for varmluftssteking, med perforerte stekeplater. Det regner jeg imidlertid med står forklart i bruksanvisningen til den enkelte ovnen. 0 Siter
Gjest Joppe Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Det er som malun sier nederste rille, og det brukes først og fremst når man har dobbelt bunn - f.eks. selve stekeplata pluss bunnen i kake-/ brødformen. Om man steker på rist eller uten form kan man sette det midt i ovnen. Og så er det egne regler for varmluftssteking, med perforerte stekeplater. Det regner jeg imidlertid med står forklart i bruksanvisningen til den enkelte ovnen. Det her var VELDIG mye informasjon for meg på en gang, birdie. Jeg tror jeg faktsk må legge meg på sofaen for nå ble jeg svimmel....... ) 0 Siter
birdie Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Det her var VELDIG mye informasjon for meg på en gang, birdie. Jeg tror jeg faktsk må legge meg på sofaen for nå ble jeg svimmel....... ) *slenger over et par banansjokolademuffins* 0 Siter
Amiga Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 *slenger over et par banansjokolademuffins* Det hørtes fetende ut! :-) 0 Siter
naiv Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Det er som malun sier nederste rille, og det brukes først og fremst når man har dobbelt bunn - f.eks. selve stekeplata pluss bunnen i kake-/ brødformen. Om man steker på rist eller uten form kan man sette det midt i ovnen. Og så er det egne regler for varmluftssteking, med perforerte stekeplater. Det regner jeg imidlertid med står forklart i bruksanvisningen til den enkelte ovnen. ÅÅ?? Å, jeg som trodde jeg var en husmor.... 0 Siter
birdie Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Det hørtes fetende ut! :-) Muffins er visst noe av det verste sånn sett, ja - men i mine er det bare knapt trekvart desiliter fettstoff, da. Foruten det som kommer fra bananene og melka.. ;o) Men det er jo helg! 0 Siter
birdie Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 ÅÅ?? Å, jeg som trodde jeg var en husmor.... Hehe - hva var det som var nytt for deg der, da? 0 Siter
Amiga Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Muffins er visst noe av det verste sånn sett, ja - men i mine er det bare knapt trekvart desiliter fettstoff, da. Foruten det som kommer fra bananene og melka.. ;o) Men det er jo helg! Jeg mente egentlig kvalmende, er enda litt trøtt her, det er kombinasjonen banan og sjokolade jeg ikke klarer! Ja det er helg og jeg har lyst på pepperonipizza og eplekake! :-) 2-3 uker igjen nå, da har jeg tatt den der j**** kolesterolprøven og da skal jeg frotse i feit og usunn mat i minst 2 dager! 0 Siter
naiv Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Hehe - hva var det som var nytt for deg der, da? "Stekes midt i ovnen" det blir stekt midt i ovnen på rist... Hva skal jeg ha på grillspydene mine i morgen? Noen gode tips? Uff, jeg angrer meg litt, har invitert noen venner.... :-) 0 Siter
Amiga Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 "Stekes midt i ovnen" det blir stekt midt i ovnen på rist... Hva skal jeg ha på grillspydene mine i morgen? Noen gode tips? Uff, jeg angrer meg litt, har invitert noen venner.... :-) Kalv/kylling/lam/svin/pølser/bacon/tomat/løk/paprika i forskjellige farger/hvitløksbåter/sjampinjonger etc. 0 Siter
naiv Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Kalv/kylling/lam/svin/pølser/bacon/tomat/løk/paprika i forskjellige farger/hvitløksbåter/sjampinjonger etc. Ok, mesteparten av det du nevnte har jeg heldigvis kjøpt inn (jeg hater å gå i store matbutikker) Lam er ikke å oppdrive her på denne tiden av året. Bacon har jeg glemt. Takk skal du ha :-) 0 Siter
Amiga Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Ok, mesteparten av det du nevnte har jeg heldigvis kjøpt inn (jeg hater å gå i store matbutikker) Lam er ikke å oppdrive her på denne tiden av året. Bacon har jeg glemt. Takk skal du ha :-) Legger du kjøttet i marinade blir det bedre! :-) 0 Siter
naiv Skrevet 5. juli 2002 Skrevet 5. juli 2002 Legger du kjøttet i marinade blir det bedre! :-) Yes, det er innkjøpt til det også. Men jeg vil heller ta på meg mitt nye skjørt og gå på besøk, spise og drikke hos andre. Slippe vertinnepliktene. Akkurat nå, i alle fall :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.