Gjest BareMegBare Skrevet 13. juli 2002 Del Skrevet 13. juli 2002 Får besøk av svigers i morgen, og jeg skal lage middag. Trenger tips til god, men litt lettvint mat... Jeg er ingen mesterkokk, så det bør ikke være for komplisert... :-) På forhånd takk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63468-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
molli Skrevet 13. juli 2002 Del Skrevet 13. juli 2002 Kylling er lett og hvitt kjøtt, pleier å være populært hos de fleste. Dessverre er kyllingfilet litt dyrt her til lands, men kanskje du har noen fra siste svenskehandel i fryser'n? Kyllingfileten lager du en snittlomme i midten med en skarp kniv. Inni lommen legger du litt ost (revet eller osteskive) etter smak. Vi bruker gulost. Så krydrer du med litt salt og pepper eller annet godt krydder du liker på begge sider av fileten, og steker dem noen minutter på hver side. Legg en osteskive oppå hver av filetene når de er ferdige, legg lokk over stekepannen og dra den tilside. Til kylling kan du servere fløtegratinerte poteter, eller hjemmelaget, kald potetsalat (kokte potetterninger, rømme, majones og gressløk). Kald potetsalat er godt til i varmen! Jeg elsker ruccula-salat til ! Blandet isbergssalat med ruccula, cherry-tomater og kanskje mais og litt agurkterninger. Evt. kan du kutte opp noen små osterninger å ha i. Knallgodt en varm sommerdag! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63468-hjelp/#findComment-280078 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pjuuuuk Skrevet 13. juli 2002 Del Skrevet 13. juli 2002 Kylling er lett og hvitt kjøtt, pleier å være populært hos de fleste. Dessverre er kyllingfilet litt dyrt her til lands, men kanskje du har noen fra siste svenskehandel i fryser'n? Kyllingfileten lager du en snittlomme i midten med en skarp kniv. Inni lommen legger du litt ost (revet eller osteskive) etter smak. Vi bruker gulost. Så krydrer du med litt salt og pepper eller annet godt krydder du liker på begge sider av fileten, og steker dem noen minutter på hver side. Legg en osteskive oppå hver av filetene når de er ferdige, legg lokk over stekepannen og dra den tilside. Til kylling kan du servere fløtegratinerte poteter, eller hjemmelaget, kald potetsalat (kokte potetterninger, rømme, majones og gressløk). Kald potetsalat er godt til i varmen! Jeg elsker ruccula-salat til ! Blandet isbergssalat med ruccula, cherry-tomater og kanskje mais og litt agurkterninger. Evt. kan du kutte opp noen små osterninger å ha i. Knallgodt en varm sommerdag! ost på kylling?? det hørtes innmari harry ut da, og ikke minst vondt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63468-hjelp/#findComment-280084 Del på andre sider Flere delingsvalg…
molli Skrevet 13. juli 2002 Del Skrevet 13. juli 2002 ost på kylling?? det hørtes innmari harry ut da, og ikke minst vondt. HØRTES vondt ut? Du skal ikke sitte og lytte til kyllingen, du skal ete den. Det er knallgodt. Og for all del, osten kan man da bare droppe. Kylling som er krydret og stekt er god som den er også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63468-hjelp/#findComment-280088 Del på andre sider Flere delingsvalg…
maiken76 Skrevet 13. juli 2002 Del Skrevet 13. juli 2002 HØRTES vondt ut? Du skal ikke sitte og lytte til kyllingen, du skal ete den. Det er knallgodt. Og for all del, osten kan man da bare droppe. Kylling som er krydret og stekt er god som den er også. marinade er tingen, og potetskiver dynket i litt olje og krydder og stekt på papir og rist i stekeovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63468-hjelp/#findComment-280123 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.