Gå til innhold

Pizza


Anbefalte innlegg

Gjest BareMegBare

med bernaisesaus spiste jeg på en restaurant for en stund siden. Nå vil jeg prøve å lage denne selv. Har noen av dere gjort det? Er det bare å lage pizzabunn, steike biffstrimler og "blande" det med løk, bernaisesaus og ost? Eller? Trenger tips slik at ikke hele middagen går i vasken... På forhånd takk. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/64137-pizza/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest calzone

Tror jeg ville laget den med italiensk bunn (dvs tynnere og sprøere enn en typisk norsk / amerikansk pizzabunn som ofte er tykk og myk), men hvis fyllet blir veldig rennende kan du jo lage den som en calzone (dvs at du bretter deigen opp slik at pizzaen blir innbakt).

http://www.aperitif.no/index.db2?id=21753

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/64137-pizza/#findComment-284987
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...