Gjest BareMegBare Skrevet 19. juli 2002 Skrevet 19. juli 2002 med bernaisesaus spiste jeg på en restaurant for en stund siden. Nå vil jeg prøve å lage denne selv. Har noen av dere gjort det? Er det bare å lage pizzabunn, steike biffstrimler og "blande" det med løk, bernaisesaus og ost? Eller? Trenger tips slik at ikke hele middagen går i vasken... På forhånd takk. 0 Siter
tigertrollet Skrevet 19. juli 2002 Skrevet 19. juli 2002 Hvorfor vil du lage det?? *får ståpels* 0 Siter
Gjest calzone Skrevet 19. juli 2002 Skrevet 19. juli 2002 Tror jeg ville laget den med italiensk bunn (dvs tynnere og sprøere enn en typisk norsk / amerikansk pizzabunn som ofte er tykk og myk), men hvis fyllet blir veldig rennende kan du jo lage den som en calzone (dvs at du bretter deigen opp slik at pizzaen blir innbakt). http://www.aperitif.no/index.db2?id=21753 0 Siter
Gjest takeaway Skrevet 19. juli 2002 Skrevet 19. juli 2002 Her er hva takeaway-kjedene har som fyll sammen med bernaisesausen: http://www.google.com/search?q=pizza+bernaisesaus&hl=no&lr=lang_no 0 Siter
Gjest BareMegBare Skrevet 19. juli 2002 Skrevet 19. juli 2002 Hvorfor vil du lage det?? *får ståpels* Fordi det var godt. 0 Siter
Mamta Skrevet 19. juli 2002 Skrevet 19. juli 2002 Vet du hva? Da foretrekker jeg jammen vanlig biff og bernaisesaus med bakte poteter fremfor å blande det på en pizza... Men hver sin smak! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.