Jump to content
Sign in to follow this  
Guest tieskappa

bekymret

Recommended Posts

Guest tieskappa

Vet ikke om du husker den saken der det var mistanke om at jeg hadde Hortons hodepine og der jeg ble henvist til nevrolog. Vel,dette er to måneder siden og jeg er enda ikke kommet inn. Har ikke "anfall nå" men kan til tider (egentlig veldig ofte) være plaget med hodevondt i det eksakte området der hortonsen (Eller hva det nå er) befant seg. Er også plaget med stikking inni øyet. Det mest bekymringsfulle er at øyet virker både stivt og vond hvis jeg tar på det/kommer borti det. F.eks ved make up påføring. Slik har det vært siden jeg fikk denne mystifystiske sykdommen. Er det vanlig? Leste netopp om en som hadde hjernesvulst. Han hadde lignende syptomer. Kan det være det?? Er det slike syptomer ved hjernesvulst eller etter en periode med Cluster?? Når kan jeg håpe på å komme til nevrolog i Molde?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Rolf Salvesen, spesialist i nevrologi

Kjære tieskappa

Jeg kan nok ikke svare på når du kan regne med å komme til hos neurologen i Molde, men det kan ganske sikkert neurologisk poliklinikk ved Fylkessjukehuset gjøre hvis du ringer dit.

Ellers er det slik at det typiske ved Hortons hodepine er at man er helt smertefri mellom disse anfallsperiodene. Dermed er du ikke lenger noen helt typisk Horton-pasient.

Hjernesvulst er nok ikke det første jeg ville ha tenkt på ved slike symptomer. Det kan som regel bli sikkert avklart med en CT-undersøkelse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...