Gå til innhold

gravid med p-piller?


heba

Anbefalte innlegg

Bruker trinodiol p-piller men lurer på om jeg kan vere gravid allikevell.Har hatt et par uhell der jeg har glemt å ta pillen to dager etterhverandre,men har bare fortsatt å ta pillene.har hatt ømme brystvorter mangen ganger pga pillene,men denne gangen var det råmelk,tette melkekanaler som måtte masseres for å få det vekk.Er det noen som har opplevd dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest åshill

P-piller er veldig sikkert hvis det tas riktig, men lite sikkert hvis det ikke tas riktig.

Hvis det går mer enn 36 timer mellom to p-piller, er det nokså stor sjanse for å bli gravid. Glemmer du to piller etterhverandre er det enda større sjanse. Jeg har blitt gravid nesten umiddelbart etter pilleslutt begge gangene vi skulle ha barn, så det går fort!

Ta en test, så vet du om du er gravid. Kjøpes på apotek. Kjøp kondomer samtidig.

Er du ikke gravid, snakk med kjæresten din om prevensjonen dere bruker, og om dere er fornøyd med sikkerheten, som selvsagt ikke er særlig høy når du glemmer pillene.

Han bør være med å bestemme, kanskje han heller vil bruke kondom enn å risikere at dere blir gravide?

Enten må dere sammen sjekke at pillene tas, og bruke kondom i 14 dager hver gang det har gått mer enn 36 timer mellom to piller. Måter å huske pillene på er f.eks å ha en alarm på mobilen og ha pillene i lommeboken (hvis du alltid har med mobil og lommebok der du er).

Dere bør alltid sjekke at pillene er tatt riktig før dere har samleie. Og ha kondomer liggende de stedene dere sover, slik at dere kan bruke det hvis noen piller er glemt.

Hvis du ikke klarer å huske pillene, bør dere snakke med legen om annen prevensjon, de er nesten ingen vits i å ta pillene hvis de ikke tas i riktig tid. P-sprøvyte (evt spiral) kan være alternativer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...