Gå til innhold

Jeg vil opp i vekt...


Gjest kilo

Anbefalte innlegg

Hei...

Jeg er en 20 år gammel mann som så lenge jeg kan huske (altså alltid) har vært undervektig. Og jeg trives ikke med det!

Jeg er ca. 183 høy og veier 63 kilo. Faren min har egentlig samme kroppsbygning, så det er mulig jeg slekter på noe der, men han er ikke på langt nær så tynn som meg. Jeg ønsker rett og slett å gå opp i vekt. Har det siste året trent vekter regelmessig og skal fortsette med det. Musklene har blitt større, men jeg er desperat etter å få mer fett på kroppen i tillegg. Det må da finnes legemidler eller lignende i en eller annen form som kan hjelpe meg opp i vekt...?! Det finnes jo en haug av slankemidler, så det finnes vel produkter som kan hjelpe meg opp i vekt?

Dette har etterhvert blitt en påkjenning for meg, lengter etter hjelp...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Jan Petter Høeg, Allmenpraktiserende Leg

Jeg tror ikke det finnes noe konkret middel for å øke fettprosenten,slik at det må evt.skje ved øket kaloriinntak.Hvis dette er din naturlige vekt,kan dette bli vanskelig å gjøre noe med.Husk at også slanke mennesker kan ha høyt kolesterol etc.,slik at det nok ikke er noe poeng å spise "ufornuftig" hvis kroppen likevel ikke vil øke fettmengden sin.Det høres jo ut som dette ligger genetisk hos deg,og jeg vil anbefale at du spiser sunt,holder treningen vedlike,og ellers slår deg til ro med at dette er riktig for din kropp.Forhøyet stoffskifte er relativt sjeldent,men det er en ting du evt.kan få sjekket hos legen din.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen Jan Petter Høeg,allmenlege

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...