Gå til innhold

Pain


mp3oman

Anbefalte innlegg

Jeg er ei jente på 18 år. I helga opplevde jeg noe veldig ubehagelig og vondt, og jeg vet ikke noe annet råd enn å spørre deg. Jeg hadde samleie med typen min, og noen timer etterpå fikk jeg en intens følelse av at jeg måtte urinere, men det kom bare en liten skvett, og det gjorde utrolig vondt. Litt blod var det i urinen også. Dette fortsatte i flere timer etterpå, og jeg måtte konstant på toalettet. Det første som slo meg var blærekatarr, for jeg har lest litt om det. Men er det ikke sånn at det kommer av bakterier som har trengt gjennom urinrøret, og i så tilfelle, hvordan har dette kunnet skjedd gjennom et samleie?? Tror du det kan være noe sånt, eller er det noe alvorlig galt med underlivet mitt? Jeg håper desperat på svar, for dette er noe jeg slett ikke vil oppleve igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Kulseng-Hanssen

Det høres ut som blærekatarr. Samleiet behøver ikke å ha bragt bakteriene inn i blæren. Kanskje var de der før samleiet? Blærekatarr kalles "honey moon desease". Man regner med at infeksjonen skyldes stor seksuell aktivitet. Du må sørge for behandling og håpe at du ikke får infeksjon igjen.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...