Gjest Madeleine Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Hei alle sammen. I matvaretabellen jeg har skaffet meg står egg oppført med 143 kalorier pr.100 gram og speilegg, stekt uten fett, med 159. Hvordan kan det ha seg?? Har man ikke brukt noen ting til å steke speilegget i, er det jo akkurat det samme som et egg, bare at det er stekt. Noen som har en forklaring på dette?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69759-speilegg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest celi Skrevet 29. august 2002 Del Skrevet 29. august 2002 det er vel kanskje ment speilegge stekt med lite fett, tror det vil bli vnskelig å steke egg helt uten fett, vil det ikke da bare sette seg fast i panna? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69759-speilegg/#findComment-333496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest byhuldra Skrevet 29. august 2002 Del Skrevet 29. august 2002 Jeg leste noe om dette i boken til Lindbergh. Tror det er slik at varmebehandlingen har noe å si, altså hadde et hardkokt egg høyere....)hm, var det kolestrol det sto?) enn et bløtkokt egg. Du vet, mange stoffer endrer egenskap ved varmebehandling. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69759-speilegg/#findComment-333844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.