Gå til innhold

Speilegg


Gjest Madeleine

Anbefalte innlegg

Gjest Madeleine

Hei alle sammen.

I matvaretabellen jeg har skaffet meg står egg oppført med 143 kalorier pr.100 gram og speilegg, stekt uten fett, med 159. Hvordan kan det ha seg?? Har man ikke brukt noen ting til å steke speilegget i, er det jo akkurat det samme som et egg, bare at det er stekt. Noen som har en forklaring på dette??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

det er vel kanskje ment speilegge stekt med lite fett, tror det vil bli vnskelig å steke egg helt uten fett, vil det ikke da bare sette seg fast i panna?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest byhuldra

Jeg leste noe om dette i boken til Lindbergh. Tror det er slik at varmebehandlingen har noe å si, altså hadde et hardkokt egg høyere....)hm, var det kolestrol det sto?) enn et bløtkokt egg. Du vet, mange stoffer endrer egenskap ved varmebehandling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...