Gå til innhold

Brystreduksjon - kriterier og erfaringer?


Gjest Lange Pupper

Anbefalte innlegg

Gjest Lange Pupper

Jeg har planer om å få gjort en brystreduksjon, men jeg vil gjerne høre litt om hva slags kriterier det er for å få det gjort, og om erfaringer andre har.

Flere jeg kjenner som jeg VET har krav på reduksjon, har dårlige opplevelser etter konsultasjon hos lege. De har fått høre bla annet at hun ene måtte slanke seg noe voldsomt før de kunne gjøre noe, ei annen fikk beskjed om å lære å like kroppen sin slik den var. Disse har hatt store rygg og skulder problemer pga for stor byste. De hadde ikke selvtillit til å gå videre med saken, etter en slik mottagelse.

Greit nok at man sikkert må være innen en viss gruppe når det gjelder mål pga risikoen, men når man virkelig sliter med rygg og skuldre synes jeg man bør se det litt mellom fingrene.

Men for å fortelle litt om meg, jeg er 24, så har jeg fått mitt 3dje barn, og ønsker ikke flere. Jeg er 165 cm høy, og veier ca 63 kg. Str 75E/F i bh. Har ofte vondt i ryggen og i nakke og skuldre. Holdningen er ikke rett og rak som den var da jeg var liten, den er nå krom fordi fordelene er så tunge. Brystene mine henger ned til navlen omtrent når jeg ikke har bh på.

Det er ikke så morro heller å få kommentarer fra barna om at -”Du har så lange pupper du mamma”.

Skulle gjerne ha redusert brystene mine, håper jeg har lange pupper nok, og de målene og plagene som kreves... Håper også at ikke alle har dårlige opplevelser fra dette...

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest smultring

Hei, du hører til dem som har all rett til reduksjon.Men dessverre er det lang vei fra der til å virkelig få det. Det er mange som skal være med og bedømme hvis du får operasjon eller ikke (personlig lidelse teller lite, sykehusets ekonomi teller høyest).Det kann være en ubehagelig opplevelse. Flere menn som glor samtidlig, ikke sikkert alle er leger, skal vride og vende på deg løfte og dra det kann føles som verste kupremiering! De kann dømme dine bryster og rygg helt ut men enda får du ikke operasjon!Det føles førnedrende. Det er lange ventelister. Så jeg anbefaler å ta operasjon privat.Men velg nøye. Ta en erfaren i Oslo og fortell du har ryggplager så han ikke bare løfter dem, da blir plagerne bare verre.Jeg gjorde dessverre min i Tromsø og det blev ikke bra. En annen ting å tenke på er at gjør den før ryggplagene er blitt kroniske.

Take care.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...