Gå til innhold

Pungbrokk???


Dumdum

Anbefalte innlegg

Hei!

Har noen av dere vært borti dette??? Min mann har så lenge vi har vært sammen (6 år) hatt en merkelig "utvekst", evt. deformert???? sædleder. Den kjennes som en "klump/krøll" ned mot den venstre testikkelsen. Den har ikke endret form. Den venstre testikkelen kjennes også litt annerledes ut enn den høyre. Den høyre kan noen ganger trekke seg inn - aldri den venstre. Kan det være pungbrokk han har?? Er dette med på å gjøre det mer vanskelig å bli gravid? (Har forsøkt i halvannet år, men jeg har også pcos....). Skal snart teste sædkvaliteten, men er bare litt nysgjerrig!

Mvh, Dumdum

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Det er ganske vanlig at testiklene er litt ulike på både form og "oppførsel" når det gjelder å trekke seg opp/inn.

Hvis klumpen ikke har forandret seg på lang tid, og han ellers ikke har noen ubehag med den så er det nok sannsynligvis bare den ene sædlederen som har en litt anderledes "tilkobling" enn den andre, eventuelt en litt annen stilling i pungen enn den andre. Det kan også være bitestikkelen du kjenner hvis den ene testikkelen har en litt annen stilling.

Hvis det er brokk kan du som oftest trykke kulen tilbake (inn) slik at den forsvinner når han ligger, for å komme tilbake når han står.

Men husk: Uansett er kuler i pungen eller forskjell mellom testiklene noe som for sikkerhets skyld bør sjekkes av lege !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...