spirito Skrevet 8. november 2002 Skrevet 8. november 2002 Som den ferske "husmor" jeg er, er det mye jeg ikke kan. En av de tingene er hva jeg skal vaske langpanna med. Jeg prøvde med Zalo og oppvaskkost, men det resulterte bare i en like møkkete panne, samt en svart oppvaskkost. Jeg tror det er endel fett i panna, jeg har stekt mye vårruller (butterdeig). Hva bør jeg vaske den med? Finnes det noe vidundermiddel? (Trenger noe sånt a'la "legg i vann i xxx i ti minutter, tata!) 0 Siter
Gjest bebba Skrevet 8. november 2002 Skrevet 8. november 2002 Bruk Brillo stålull eller Jif skurekrem og skrubb godt hvis det er fedt. Gjør det raskt etter på, ikke bruk den igjen og igjen uten å vaske den for da setter det seg fast. 0 Siter
Gjest Nattatatta Skrevet 8. november 2002 Skrevet 8. november 2002 Hver gang jeg bruker langpanna eller stekeplatene tar jeg litt Zalo på et slikt metallskrubbnøste (eller hva det heter) og skrubber av fettet og fastbrente rester under rennende vann. Tørker med tørkerull. Er fort gjort og sparer mye ekstraarbeid senere. 0 Siter
Tornerose Skrevet 8. november 2002 Skrevet 8. november 2002 Legg den i vann med zalo straks du har brukt den (hvis du smører panna godt med olje før bruk eller dekker bunnen med bakepapir eller aluminiumsfolie slipper du det verste griset. Hvis du allerede har inntørket gris på langpanna så la den ligge i bløtt med zalo over natta (eller i allefall et par timer) og skrubb med børsten. Det holder for oss i allefall. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.