Lionn Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Skal ha fest i morgen, og står i fare for å ende opp med gryterett. Det er vel relativt kjipt. Andre forslag? 0 Siter
nanna Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Jeg syns du skal lage dumplings til alle, jeg. Eller hva med sånne små grillspyd og minipaier? Da har du litt å pusle med. 0 Siter
Gjest saara Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 På min 30 årsdag serverte jeg Taco.. Ingen hadde fått det på en slik fest før men alle likte det og spiste godt.. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Hva med tapas? Lett å forberede og alle finner noe de liker. Jeg pleier å bruke det når jeg har mange å lage mat til. Jeg kan godt komme med tips til småretter om du vil. En god og fyldig suppe er også digg - med masse godt brød til. Var på en fest i helga hvor det ble servert verdens deiligste fiskesuppe med aioli (hvitløksmajones) og brød til drøye 30 personer. Det var stor suksess. Ellers er det jo _veldig_ stor forskjell på gryteretter, da. Det trenger jo ikke være Toros, heller. Noen gryter er fantastiske. Jeg har en oppskrift på en indisk-inspirert kylinggryte med karri som er ganske enkel å lage, om du er interessert. 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Jeg syns du skal lage dumplings til alle, jeg. Eller hva med sånne små grillspyd og minipaier? Da har du litt å pusle med. Hva er dumplings? Btw: Det er selvsagt ikke jeg som skal lage maten. Gjestene skal tross alt ete den og. 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 På min 30 årsdag serverte jeg Taco.. Ingen hadde fått det på en slik fest før men alle likte det og spiste godt.. Er ikke det litt pes å lage til til så mange da? 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Hva med tapas? Lett å forberede og alle finner noe de liker. Jeg pleier å bruke det når jeg har mange å lage mat til. Jeg kan godt komme med tips til småretter om du vil. En god og fyldig suppe er også digg - med masse godt brød til. Var på en fest i helga hvor det ble servert verdens deiligste fiskesuppe med aioli (hvitløksmajones) og brød til drøye 30 personer. Det var stor suksess. Ellers er det jo _veldig_ stor forskjell på gryteretter, da. Det trenger jo ikke være Toros, heller. Noen gryter er fantastiske. Jeg har en oppskrift på en indisk-inspirert kylinggryte med karri som er ganske enkel å lage, om du er interessert. Suppe blir det ikke. Har allerede kjøpt flate papptallerkner :-) Ja, jeg kunne tenkt meg oppskrift på den gryten. Toro er liksom såååå kjipt. 0 Siter
bratsj Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Hva er dumplings? Btw: Det er selvsagt ikke jeg som skal lage maten. Gjestene skal tross alt ete den og. Hjemmelaget langpanne-pizza er kjempegodt - lite mas, og lett å forsyne seg fra.Du kan jo lage 3-4 forskjellige - lag pannene klare, bare til å sette inn og steke når gjestene er på plass etterhvert. 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Hjemmelaget langpanne-pizza er kjempegodt - lite mas, og lett å forsyne seg fra.Du kan jo lage 3-4 forskjellige - lag pannene klare, bare til å sette inn og steke når gjestene er på plass etterhvert. Eller...jeg kom på noe litt genialt: Jeg kan kjøpe fra Peppes. *Må sjekke kontoen* 0 Siter
Gjest saara Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Er ikke det litt pes å lage til til så mange da? Nei.. skal du lage gryterett må du jo steke kjøttdeig alikevell.. Kanskje du skal ha salat til gryteretten oxo.. Ikke bland den, men ha i forskjellige skåler.. Var veldig populært.. 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Nei.. skal du lage gryterett må du jo steke kjøttdeig alikevell.. Kanskje du skal ha salat til gryteretten oxo.. Ikke bland den, men ha i forskjellige skåler.. Var veldig populært.. Ok. *Noterer bak øret* 0 Siter
Gjest saara Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Ok. *Noterer bak øret* Gikk mest ost og rømme.. Lykke til... ;-)) 0 Siter
nanna Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Hva er dumplings? Btw: Det er selvsagt ikke jeg som skal lage maten. Gjestene skal tross alt ete den og. Dumplings er noe kinesiske melbollegreier. http://www.kokk.no/spesial/COUNTRY-STYLE%20CHICKEN%20CASSEROLE.shtml Hva med å lage ulike paier? Ellers er selvsagt en eller annen form for gryterett enklest - det fins jo _masse_ forskjellige gryteretter. ChiliConCarne? Eller en god kjøttsuppe? (Regner ikke med at sånne venner som du har liker fisk) 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Gikk mest ost og rømme.. Lykke til... ;-)) Danke schøn. 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Dumplings er noe kinesiske melbollegreier. http://www.kokk.no/spesial/COUNTRY-STYLE%20CHICKEN%20CASSEROLE.shtml Hva med å lage ulike paier? Ellers er selvsagt en eller annen form for gryterett enklest - det fins jo _masse_ forskjellige gryteretter. ChiliConCarne? Eller en god kjøttsuppe? (Regner ikke med at sånne venner som du har liker fisk) Sendte oppskriften inn til "kokken". Fisk? Vel, nei, det er så mange kresne mennesker. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Suppe blir det ikke. Har allerede kjøpt flate papptallerkner :-) Ja, jeg kunne tenkt meg oppskrift på den gryten. Toro er liksom såååå kjipt. Kylliggryte 1 stekt/grillet kylling 1 stor purre 2 syrlige epler 1 liten paprika olje til steking 3 dl matfløte 1 1/2 ss karripulver (gjerne av den indiske typen) 2 ss curry paste 1 ss mango chutney 1 glass indisk currysaus (Uncle Ben's, Pataks eller lignende) Skjær purren i tynne ringer, eplene i terninger og paprikaen i strimler. Varm oljen og fres karripulveret litt. Tilsett purre, parika og epler og fres det mykt og blankt. Bland inn fløte, mango chutney, curry paste og curry saus. La alt putre i ca 10 minutter. Rens kyllingen for skinn og bein og del kjøttet i biter. Bland med sausen og la putre i ytterligere 15 minutter. Serveres med ris eller pasta og evt en grønn salat/nan-brød. ---- Denne er visstnok til ca 4 personer, men min erfaring er at den holder til flere. Jeg har doblet den og servert til 10 personer, og da ble det mat igjen. Den er ganske mektig - men vanvittig god! 0 Siter
nanna Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Sendte oppskriften inn til "kokken". Fisk? Vel, nei, det er så mange kresne mennesker. Nå kom det et forslag fra siden her: Send kokken ned for å kjøpe 15 pizzabunner (da har du litt i overkant) Så slenger du bare på pizzafyll - får man ikke bokser med sånt også? Lag litt ulike varianter. 0 Siter
libra Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Fajitas, eller en eller annen hjemmalaga gryte - mye bedre enn toro sine. Finnebiff f.eks, kjempegodt. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Her er en alternativ gryterett: 1 kg karbonadedeig el. kjøttdeig Champignon løk 1 beger rømme 1 boks oksehalesuppe (fåes i litt større matvareforrestninger) rødvin 1 beger matfløte Steik løk, champignon og kjøtt, tilsett alt det andre og la den putre i 1/2 times tid. Jevne med maizena hvis den er litt for flytende. Kjempeenkelt og godt! Serveres med ris. Denne oppskriften er beregna på 6-8 personer. 0 Siter
Lionn Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Kylliggryte 1 stekt/grillet kylling 1 stor purre 2 syrlige epler 1 liten paprika olje til steking 3 dl matfløte 1 1/2 ss karripulver (gjerne av den indiske typen) 2 ss curry paste 1 ss mango chutney 1 glass indisk currysaus (Uncle Ben's, Pataks eller lignende) Skjær purren i tynne ringer, eplene i terninger og paprikaen i strimler. Varm oljen og fres karripulveret litt. Tilsett purre, parika og epler og fres det mykt og blankt. Bland inn fløte, mango chutney, curry paste og curry saus. La alt putre i ca 10 minutter. Rens kyllingen for skinn og bein og del kjøttet i biter. Bland med sausen og la putre i ytterligere 15 minutter. Serveres med ris eller pasta og evt en grønn salat/nan-brød. ---- Denne er visstnok til ca 4 personer, men min erfaring er at den holder til flere. Jeg har doblet den og servert til 10 personer, og da ble det mat igjen. Den er ganske mektig - men vanvittig god! Den er også sendt inn til "kokken". Takker og bukker og neier og snur meg rundt i ring. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.