spirito Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Vurderer å ønske meg frityrkoker til jul, men er det egentlig noen vits? Funker det like bra i kjele? Hvordan friterer du ting? Og hva gjør du med restoljen? Jeg skal fritere reker, vårruller og pommes frites, hvis det er noen som lurer... 0 Siter
tigertrollet Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Jeg friterer ikke. Men en frityrkoker tar seg sikkert fint ut i kjøkkenmaskinsamlingen -mellom espressomaskinen og krumkakejernet:) 0 Siter
spirito Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Jeg friterer ikke. Men en frityrkoker tar seg sikkert fint ut i kjøkkenmaskinsamlingen -mellom espressomaskinen og krumkakejernet:) Ikkesant? ;-) Det var jo det jeg tenkte ) Men jeg friterer mye (eller skal ihvertfall begynne med det..) Jeg kjøpte nemlig en 30pk med vårruller i Sverige som ikke skal stekes i ovnen...det så jeg jo ikke der og da selvfølgelig... 0 Siter
tigertrollet Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Ikkesant? ;-) Det var jo det jeg tenkte ) Men jeg friterer mye (eller skal ihvertfall begynne med det..) Jeg kjøpte nemlig en 30pk med vårruller i Sverige som ikke skal stekes i ovnen...det så jeg jo ikke der og da selvfølgelig... Bodde et sted hvor vi brukte frityrkoker mye og det var MYE bedre enn i kjele. Bare så det er sagt. Foruten det, så er jeg mer opptatt av det estetiske:o) 0 Siter
spirito Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Bodde et sted hvor vi brukte frityrkoker mye og det var MYE bedre enn i kjele. Bare så det er sagt. Foruten det, så er jeg mer opptatt av det estetiske:o) Men hva er egentlig forskjellen? Det koker jo i olje uansett? 0 Siter
tigertrollet Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Men hva er egentlig forskjellen? Det koker jo i olje uansett? Ha'kke peiling! Men i fritøsen står den jo bare i oljen fra gang til gang og er klar til bruk. Blir det ikke mindre griseri av sånt da? 0 Siter
Amiga Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Vi bruker frityrkoker med olivenolje i. Kjøp med kullfilter hvis du skal blande matsorter i da. 0 Siter
spirito Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Vi bruker frityrkoker med olivenolje i. Kjøp med kullfilter hvis du skal blande matsorter i da. Takk for tipset! 0 Siter
Tornerose Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Vi bruker frityrkoker, vi har en DeLonghi Rotofriteuse. Den er utrolig lettvint å rengjøre og trenger bare 1/4 så mye olje som man har i en vanlig frityrgryte. Frityrkokere kan jo brukes til så mye godt: pommes frites, løkringer, kyllingvinger, chicken nuggets, hjemmelaget fish and chips osv osv. 0 Siter
spirito Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Vi bruker frityrkoker, vi har en DeLonghi Rotofriteuse. Den er utrolig lettvint å rengjøre og trenger bare 1/4 så mye olje som man har i en vanlig frityrgryte. Frityrkokere kan jo brukes til så mye godt: pommes frites, løkringer, kyllingvinger, chicken nuggets, hjemmelaget fish and chips osv osv. *Noterer frityrkoker på ønskelisten* 0 Siter
Reg@l Skrevet 15. november 2002 Skrevet 15. november 2002 Har frityrkoker, men bruker heller jerngryte. Bruker rapsolje, for dett likter ikke så jævlig. 0 Siter
spirito Skrevet 15. november 2002 Forfatter Skrevet 15. november 2002 Har frityrkoker, men bruker heller jerngryte. Bruker rapsolje, for dett likter ikke så jævlig. Hvorfor bruker du heller jerngryta da? Smaker det bedre? Lettere å vaske opp? 0 Siter
pjusken Skrevet 16. november 2002 Skrevet 16. november 2002 En frityrgryte (som vi bruker) er mer renslig. Oljen er i fra gang til gang og kan brukes flere ganger. Som andre har nevnt her er det mye digg man kan fritere. Sunnhetsgraden gidder vi ikke diskutere! :-) Men jeg vil anbefale mais-olje (eller solsikkeolje), den tåler høyere temperaturer enn olivenolje... Og er sunnere.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.