Gjest ikke undertegnet Skrevet 16. november 2002 Skrevet 16. november 2002 Har rimet av fryseboksen og fann da noe ribbekjøtt som gikk ut på dato i år totusen. Dette kjøttet har vært i fryseboksen siden da. Er den spiselig nå da? 0 Siter
Sør Skrevet 16. november 2002 Skrevet 16. november 2002 Hei, Det er sannsynligvis ikke direkte helsefarlig å spise det, men det er nok for harskt og gammelt til å spises. Kast det. Med vennlig hilsen 0 Siter
Gjest klamydia Skrevet 16. november 2002 Skrevet 16. november 2002 Nei! Lagre kjøtt maks 6 mnd i fryseren. Og jo fetere kjøtt, jo kortere tid tåler det i fryseren. 0 Siter
nanna Skrevet 16. november 2002 Skrevet 16. november 2002 Du blir sikkert ikke syk av å spise det, men tviler på at det smaker noe særlig. :-/ 0 Siter
millymollymandy Skrevet 16. november 2002 Skrevet 16. november 2002 Nei, dette kjøttet er ikke godt, fettet har harsknet! Svinekjøtt (som har mye umettet fett) bør ikke ligge over 3-4 mnd. i frysen: det samme gjelder feit fisk (særlig laks, ørret, makrell). Kylling og kalkun kan ligge noe lenger, men blir tørre. Kjøtt fra dyr med mettet fett som storfe og sau bør spises i løpet av ett år. Mager fisk som sei, torsk, lyr m.fl. kan også godt ligge 6-8 mnd. maks. Vilt, f.eks. elg, hjort og rådyrkjøtt kan ligge i flere år og være like fint, forutsatt at frysetemperaturen er stabil. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.