spirito Skrevet 17. november 2002 Skrevet 17. november 2002 Skal mekke pommes frites. Kan ikke fordra panne- eller ovnsstekt, så jeg tenkte jeg skulle prøve å fritere dem. Jeg har olivenolje og rapsolje, hvem av dem skal jeg bruke? Og når vet jeg om oljen er varm nok? Bør jeg bruke woken eller en vanlig kjele? Tusen takk for svar! 0 Siter
Tornerose Skrevet 17. november 2002 Skrevet 17. november 2002 Rapsolje er best av de to, men personlig foretrekker jeg solsikkeolje, Du bør ikke bruke olivenolje til fritering for den tåler ikke den høye temperaturen, dessuten er det for mye smak av olivenolje, det er bedre å bruke en nøytral olje. Har du en tresleiv e.l. kan du stikke den i oljen og hvis det freser rundt sleiven er oljen varm nok. 0 Siter
pumsj Skrevet 17. november 2002 Skrevet 17. november 2002 ja, det kan du. Du kan bruke rapsoljen, den er mest egnet til frityr, og den er faktisk sunn. Du veit den er varm nok når du stikker en trepinne ned, og det bobler rundt den.. vær forsiktig så du ikke brenner deg:) 0 Siter
En_Mamma Skrevet 17. november 2002 Skrevet 17. november 2002 Vanlig kjele ellers blir det så mye søl med den vide kanten på woker. Det er varmt nok når det freser når du slipper en pommes frites nedi. 0 Siter
spirito Skrevet 17. november 2002 Forfatter Skrevet 17. november 2002 Vanlig kjele ellers blir det så mye søl med den vide kanten på woker. Det er varmt nok når det freser når du slipper en pommes frites nedi. Takk for tipset! 0 Siter
spirito Skrevet 17. november 2002 Forfatter Skrevet 17. november 2002 ja, det kan du. Du kan bruke rapsoljen, den er mest egnet til frityr, og den er faktisk sunn. Du veit den er varm nok når du stikker en trepinne ned, og det bobler rundt den.. vær forsiktig så du ikke brenner deg:) Takk! 0 Siter
spirito Skrevet 17. november 2002 Forfatter Skrevet 17. november 2002 Rapsolje er best av de to, men personlig foretrekker jeg solsikkeolje, Du bør ikke bruke olivenolje til fritering for den tåler ikke den høye temperaturen, dessuten er det for mye smak av olivenolje, det er bedre å bruke en nøytral olje. Har du en tresleiv e.l. kan du stikke den i oljen og hvis det freser rundt sleiven er oljen varm nok. Tusen takk! 0 Siter
Amiga Skrevet 17. november 2002 Skrevet 17. november 2002 Prøv å lag selv en dag du, skrell potetene og del de opp i passe pommes frites biter, skyll de godt i vann, tørk de litt, strø på salt og friter de. 0 Siter
spirito Skrevet 17. november 2002 Forfatter Skrevet 17. november 2002 Prøv å lag selv en dag du, skrell potetene og del de opp i passe pommes frites biter, skyll de godt i vann, tørk de litt, strø på salt og friter de. Det skal jeg jammen gjøre en dag ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.