mum Skrevet 30. november 2002 Del Skrevet 30. november 2002 Jeg planlegger å servere elggryte til 15 personer og er derfor på jakt etter en god oppskrift. Er det noen som kan hjelpe meg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84079-elggryte/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 30. november 2002 Del Skrevet 30. november 2002 Skal man lage god mat er Toro Posen det samme som å banne i kirken, men det finnes unntak. Bruk enpose toro Jeger gryte pr 3-4 personer. Denne er i utgangspunktet svært god. Men i tillegg har du i en halv putt rømme per pose og 50 gram brunost. Ha i elgkjøtt og kok gjerne kraft på kjøttet i pannen. Server dette med rosenkål, litt rosmarin og en pære som du fyller med tyttebær syltetøy. Du kan også bruke en slik pepperkoker du bruker i fårikålen. fyll denne med litt rosmarin og noen einerkvister. Det blir kjempegodt. Hjemmelaget potetstappe og litt grovt brød med salt gårdsmør vedsiden av. Da kan du lage en knallgod elggryte med ingrendienser fra Rema 1000. Enkelt er det også, pluss at du er garantert å lykkes med smaken. Dersom du trenger en god oppskrift på hjemmelaget potetstappe så si bare i fra. Lykke til. Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84079-elggryte/#findComment-454439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mum Skrevet 30. november 2002 Forfatter Del Skrevet 30. november 2002 Skal man lage god mat er Toro Posen det samme som å banne i kirken, men det finnes unntak. Bruk enpose toro Jeger gryte pr 3-4 personer. Denne er i utgangspunktet svært god. Men i tillegg har du i en halv putt rømme per pose og 50 gram brunost. Ha i elgkjøtt og kok gjerne kraft på kjøttet i pannen. Server dette med rosenkål, litt rosmarin og en pære som du fyller med tyttebær syltetøy. Du kan også bruke en slik pepperkoker du bruker i fårikålen. fyll denne med litt rosmarin og noen einerkvister. Det blir kjempegodt. Hjemmelaget potetstappe og litt grovt brød med salt gårdsmør vedsiden av. Da kan du lage en knallgod elggryte med ingrendienser fra Rema 1000. Enkelt er det også, pluss at du er garantert å lykkes med smaken. Dersom du trenger en god oppskrift på hjemmelaget potetstappe så si bare i fra. Lykke til. Hilsen Tusen takk for gode tips! Det hørtes spennende ut å servere tyttebærfylte pærer til!!! Jeg tar gjerne imot oppsriften din på hjemmelaget potetmos!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84079-elggryte/#findComment-454542 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 30. november 2002 Del Skrevet 30. november 2002 Tusen takk for gode tips! Det hørtes spennende ut å servere tyttebærfylte pærer til!!! Jeg tar gjerne imot oppsriften din på hjemmelaget potetmos!!! Vel, det går mye poteter. Dumå nesten regne 4 store poteter per person. Ha i tillegg mye finhakket løk og purre i kjelen. Regn 1 løk og en purre per 4 personer. fyll kjelen med vann og ha i salt og godt med buljong. Kok til potetene er møre. Slå av vannet (Pass på å få med alt) og ha i en stor smørklatt som du fordeler når du moser potetene. Ha i litt H-melk eller gjerne litt fløte.Smak til med salt, pepper og litt ekstra buljongpulver om nødvendig. Mos og rør det hele til du har en tykk stappe. Pass på å spe forsiktig så ikke den blir tynn. Den skal være ganske grov. Denne oppskriften var tapt i mange år. Min farmor laget denne og tok alle oppskrifter med seg i graven. Vi fant igjen noen av dem, deriblandt denne. Den er helt sinnsykt god, og folk fikk alltid servert denne når de kom på besøk. perfekt til gryten. Jeg har ikke spist vilt i år, men skulle gjerne laget denne selv. Inviterer du meg når du er ferdig eller?*L* God appetitt og lykke til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84079-elggryte/#findComment-454561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mum Skrevet 30. november 2002 Forfatter Del Skrevet 30. november 2002 Vel, det går mye poteter. Dumå nesten regne 4 store poteter per person. Ha i tillegg mye finhakket løk og purre i kjelen. Regn 1 løk og en purre per 4 personer. fyll kjelen med vann og ha i salt og godt med buljong. Kok til potetene er møre. Slå av vannet (Pass på å få med alt) og ha i en stor smørklatt som du fordeler når du moser potetene. Ha i litt H-melk eller gjerne litt fløte.Smak til med salt, pepper og litt ekstra buljongpulver om nødvendig. Mos og rør det hele til du har en tykk stappe. Pass på å spe forsiktig så ikke den blir tynn. Den skal være ganske grov. Denne oppskriften var tapt i mange år. Min farmor laget denne og tok alle oppskrifter med seg i graven. Vi fant igjen noen av dem, deriblandt denne. Den er helt sinnsykt god, og folk fikk alltid servert denne når de kom på besøk. perfekt til gryten. Jeg har ikke spist vilt i år, men skulle gjerne laget denne selv. Inviterer du meg når du er ferdig eller?*L* God appetitt og lykke til. Takk igjen! Nå er suksessen sikret i familieselskapet før jul. Du får få invitasjon en annen gang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84079-elggryte/#findComment-454677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 30. november 2002 Del Skrevet 30. november 2002 Takk igjen! Nå er suksessen sikret i familieselskapet før jul. Du får få invitasjon en annen gang. Lykke til med selskapet. Dette er bankers, det kan jeg love deg. Rimelig og enkelt, men likevel fantastisk godt. Lykke til med familiefesten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84079-elggryte/#findComment-454744 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.