lina1365380363 Skrevet 3. desember 2002 Skrevet 3. desember 2002 Er det sant at når vi spiser pinnekjøtt eller svineribbe, blir det ikke så tungtfordøyelig hvis vi tar et glass Akevitt til? Lurende.............. 0 Siter
Vincent Skrevet 3. desember 2002 Skrevet 3. desember 2002 Det var nok mer nødvendig før, da feit mat ikke vare dagligdags kost. Tradisjonelt ble jo f.eks. svineribbe servert med svisker til.. og "alle" veit jo hva svisker gjør..? 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 3. desember 2002 Skrevet 3. desember 2002 Jeg tror ikke det. Men i gamle dager sa man at akkevitten brukes for å skylle vekk fettet i munnen, og alkohol løser fett. 0 Siter
lina1365380363 Skrevet 3. desember 2002 Forfatter Skrevet 3. desember 2002 Jeg tror ikke det. Men i gamle dager sa man at akkevitten brukes for å skylle vekk fettet i munnen, og alkohol løser fett. Takker for svarene. Det er greit å vite at dette bare er noe fra " gammelt av". Hilsen fra........... 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 3. desember 2002 Skrevet 3. desember 2002 Takker for svarene. Det er greit å vite at dette bare er noe fra " gammelt av". Hilsen fra........... Myter kan være seiglivete, spesielt de som tjener hensikten og trua folk har. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.