Gjest middagstips Skrevet 3. desember 2002 Del Skrevet 3. desember 2002 Har en halv kilo med indrefilet av svin , men er tom for ideer ! Har dere et forslag til hva jeg kan lage av det? Tilbehør? Det er en middag for ungene i dag! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84438-har-dere-tips-til-en-rett-med-indrefilet-av-svin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 3. desember 2002 Del Skrevet 3. desember 2002 mm.. jeg har iallefall en her: Krydre og brun filéten i god og varm panne på alle sider. La filetén hvile i et kvarters tid (eller lenger) Ikke vask panna ennå. Kjelve ut et stykke butterdeig (kjøp ferdig butterdeig - frosset). Pakk filéten i bacon og tilslutt i butterdeigen og stek den i 30-40 minutter på ca 200 grader. Kok ut pannen med matfløte og grønnpepper til saus. Server med mandelpoteter og grønnsaker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84438-har-dere-tips-til-en-rett-med-indrefilet-av-svin/#findComment-456736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Riksklysa Skrevet 3. desember 2002 Del Skrevet 3. desember 2002 noe som barn ogå ville like? tja, la oss prøve detta da... du trenger: rømme og creme fraise(eller no sånt), litt sopp, tagliatelle, hvitløk, paprika, løk og litt krydder...olje altså: knus hvitløken og legg fres det i oljen (3-4 ss) skjær kjøttet i strimler, stek dette sammen med litt løk og hvitløken, ha i litt sopp. la dette godgjøre seg litt...ha i litt paprika i... ha så i 5-6 ss med CF og 5-6 ss rømme, la dette koke opp og smak til med krydder og div lurium... kok opp tagliatellen og server sammen med en loffebit eller no sånt... lykke til 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84438-har-dere-tips-til-en-rett-med-indrefilet-av-svin/#findComment-456754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest grynt Skrevet 3. desember 2002 Del Skrevet 3. desember 2002 noe som barn ogå ville like? tja, la oss prøve detta da... du trenger: rømme og creme fraise(eller no sånt), litt sopp, tagliatelle, hvitløk, paprika, løk og litt krydder...olje altså: knus hvitløken og legg fres det i oljen (3-4 ss) skjær kjøttet i strimler, stek dette sammen med litt løk og hvitløken, ha i litt sopp. la dette godgjøre seg litt...ha i litt paprika i... ha så i 5-6 ss med CF og 5-6 ss rømme, la dette koke opp og smak til med krydder og div lurium... kok opp tagliatellen og server sammen med en loffebit eller no sånt... lykke til herregud, en ødelegger vel ikke en hel indrefilet ved å skjære den opp i biter!! Stek den hel, da blir den saftig og mør..server med god saus, diverse grønnsaker/sopp og mandelpotet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/84438-har-dere-tips-til-en-rett-med-indrefilet-av-svin/#findComment-456916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.