Gjest ikke undertegnet Skrevet 23. desember 2002 Skrevet 23. desember 2002 Nå begynner julepanikken å sige på, skjønner dere! Plutselig husker jeg at jeg i fjor sto der med disse hersens julepølsene og lurte på om jeg skulle dra av skinnet før jeg putta dem i langpanna. Men problemet er at jeg husker ikke hva jeg gjorde! Hva SKAL en egentlig gjøre? Hjelp! Skal skinnet av eller skal det sitte på? 0 Siter
Gjest Balooba Skrevet 23. desember 2002 Skrevet 23. desember 2002 Skal de stekes i langpanne skal skinnet av. Pølser du koker skal ha skinnet på. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 23. desember 2002 Skrevet 23. desember 2002 Den gode stekeskorpa får du med skinnet av. Med skinnet på, river du jo det stekte skinnet av og halve stekeskorpa blir borte. 0 Siter
Gjest ikke undertegnet Skrevet 24. desember 2002 Skrevet 24. desember 2002 Takk for svar! Jeg velger å ta det av. Er det alderen tro, som gjør at en plutselig ikke husker slike ting? Har jo laga julemiddag i tjue år. Hehe. Da er det meste under kontroll. Tror jeg. GOD JUL! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.