Gå til innhold

Middag 1.dag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lager dere middag i dag?

Her spiser vi kald ribbe og pølser og medisterkaker hele dagen og slapper av og jeg synes det er deilig med en avslapningsdag etter stresset i går.

Minstemann har lekt med de nye lekene i hele dag og er snart moden til å køye. Han har selv bestemt det.

De store er ute hos venner og jeg føler ikke trang til å lage noe i dag.

I morgen blir det kylling og ris, ikke mer julemat igjen :o)

Gjest ikke undertegnet
Skrevet

Etter julaften har jeg egentlig ribbe og typisk julemat helt oppi halsen.

Lager aldri selv. Ber aldri folk 1.dag. Da er det deilig med en sløv innedag for å koble ut alt julestresset.

I dag var vi imidlertid bedt bort på julelunsj. Kald mat heldigvis. Det var ok, men er deilig å være hjemme igjen.

I morgen kunne jeg tenkt meg pizza. Kylling hørtes også godt ut. Eller ei brødskive med brunost rett og slett. Eller en wokrett. Lett mat.

Tidligere i livet var det bestandig stor familiemiddag både 1. og 2. dag hos min og min manns familie. Var jo koselig egentlig, men nå orker ikke folk mer, så det har sklidd ut. Og selv har jeg ikke ork til å lage stor middag til hele slekta.

Skrevet

Vi hadde burgundergryte, en nydelig gryterett med storfekjøtt kokt i bl.a. rødvin, og løk og purre oppi. Poteter til.

Det er ikke en tradisjon, men vi hadde bare lyst på dette idag :)

Skrevet

Her har det ikke vært mer enn et måltid i dag. Var invitert til foreldrene mine på "frokost" klokka ett, men den ble to før vi kom oss avgårde. Og mette ble vi. Blir mett bare av å se på maten jeg!

Har spist aspik og diverse sild og laks i dag. Og så Himmelsk Lapskaus, da. Det hører med i jula!

Ribbe, koteletter, sylte og pølser får andre ta seg av. Det styrer jeg unna.

Skrevet

Middag i dag? Skal man ha det og? ;o) Vi var buden på julefrokost til min søster kl. 11 og kom hjem derfra nærmere 17:30... :o)))) Så det ble kveldsmat på ungene i vanlig tid. Gubben tok seg noen skiver samtidig mens jeg laget meg en liten finnbiff av litt av julematrestene. Freste opp noe av reisdyrkjøttet og helte på det som var igjen av den hjemmelagde viltsause og slengte oppi broccolirestene. Lagde bare en pose-potetstappe ved siden av (gadd ikke koke poteter bare til meg selv) og langet innpå! En halv times tid etterpå gikk en riskremrest med en goood dæsj varm kirsebærsaus sammen vei. :o)

Skrevet

Vi var hos svigermor og spiste kalkun 1.dag. Flere gaver ble det også. Sånn er det når svigerfar er engelsk og holder sine tradisjoner ved like.

I dag er det min far og svineribbe.Jeg synes det er herlig å bli bedt bort i julen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...