Gå til innhold

Hjelp! Nyttårmeny!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det eneste jeg vet er at jeg skal servere and i morgen! Ser for meg deilig andebryst med sprøtt skinn... Det er imidlertid litt diffust hva slags tilbehør det blir. Tips?

Men er helt blank på forretter!! Er det noen som har gode forslag?

Er veldig takknemmelig for hjelp!

Skrevet

- Dampet asparges med smør...?

- Pannestekte mandelpoteter i båter (med skall), penslet med litt grillolje?

- Saus kokt på krafta til anda?

- Gratinert brokkoli?

- Fløtegratinerte potetskiver med vårløk?

Det er mye å velge mellom! Bòn Apetit!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...