Gjest Gussi Skrevet 30. desember 2002 Skrevet 30. desember 2002 Det eneste jeg vet er at jeg skal servere and i morgen! Ser for meg deilig andebryst med sprøtt skinn... Det er imidlertid litt diffust hva slags tilbehør det blir. Tips? Men er helt blank på forretter!! Er det noen som har gode forslag? Er veldig takknemmelig for hjelp! 0 Siter
Gjest Aina E Skrevet 30. desember 2002 Skrevet 30. desember 2002 - Dampet asparges med smør...? - Pannestekte mandelpoteter i båter (med skall), penslet med litt grillolje? - Saus kokt på krafta til anda? - Gratinert brokkoli? - Fløtegratinerte potetskiver med vårløk? Det er mye å velge mellom! Bòn Apetit! 0 Siter
molli Skrevet 30. desember 2002 Skrevet 30. desember 2002 http://www.aperitif.no/index.db2?id=11422&dolist=1&start=0#33368 "Blodand fra Rouen,syltet vårløk med cognacglasert eple, smørstekte poteter med pannestekt andelever, appelsinglace" Foruten aperitif.no, kan du sjekke på http://www.kokk.no 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.