MsSophie Skrevet 13. januar 2003 Skrevet 13. januar 2003 ...skal ha folk på mat til lørdag - 6 stykker. Har 7 stk (store) kyllingfileter i fryseren. Har noen forslag til en noe spennende jeg kan lage av disse? Og dere, jeg er totalt analfabet når det gjelder matlaging, så vær så snill og oppgi mengder...å slumpe når jeg aldri har laget noe før ender som regel i katastrofe:) 0 Siter
Gjest Hayley Skrevet 13. januar 2003 Skrevet 13. januar 2003 Denne gryten pleier å slå an i heimen: 4 kyllingfileter 1 stor løk 2-3 fedd hvitløk (etter smak) 6-7 ferske champinon (deles i tynne skiver) 1 liten boks tomatpuré 1 matfløte salt og pepper Du må kanskje doble oppskriften i og med du skal ha 7 fileter. 0 Siter
Gjest Hayley Skrevet 13. januar 2003 Skrevet 13. januar 2003 Denne gryten pleier å slå an i heimen: 4 kyllingfileter 1 stor løk 2-3 fedd hvitløk (etter smak) 6-7 ferske champinon (deles i tynne skiver) 1 liten boks tomatpuré 1 matfløte salt og pepper Du må kanskje doble oppskriften i og med du skal ha 7 fileter. Glemte å skrive at jeg serverer ris, salat og loff ved siden av denne gryta! Lykke til! 0 Siter
teddi Skrevet 13. januar 2003 Skrevet 13. januar 2003 til to kyllingfileter: en halv purreløk sjampinjong etter smak en paprika en strimlet gulrot (kan utelukkes) en pose black pepper wok saus (selges på rimi/bunnpris tror den heter amoy. Posen er rød eller gul alt stekes sausen helles over og så har du over ca 1 1/2 dl vann..' serveres med ris til 0 Siter
Gjest malun Skrevet 13. januar 2003 Skrevet 13. januar 2003 Indisk kyllinggryte -vanvittig god!!! 1 stekt/grillet kylling (eller 2-3 kyllingfileer) 1 stor purre 2 syrlige epler 1 liten paprika olje til steking 3 dl matfløte 1 1/2 ss karripulver (gjerne av den indiske typen) 2 ss curry paste 1 ss mango chutney 1 glass indisk currysaus (Uncle Ben's, Pataks eller lignende) Skjær purren i tynne ringer, eplene i terninger og paprikaen i strimler. Varm oljen og fres karripulveret litt. Tilsett purre, parika og epler og fres det mykt og blankt. Bland inn fløte, mango chutney, curry paste og curry saus. La alt putre i ca 10 minutter. Rens kyllingen for skinn og bein og del kjøttet i biter (evt.strimle kyllingfiletene og stek dem raskt). Bland med sausen og la putre i ytterligere 15 minutter. Serveres med ris eller pasta og evt en grønn salat/nan-brød. ---- Denne er egentlig til ca 4 personer, men min erfaring er at den holder til flere. Jeg har doblet den og servert til 10 personer, og da ble det mat igjen. Den er ganske mektig - men skikkelig nammenam! 0 Siter
naiv Skrevet 13. januar 2003 Skrevet 13. januar 2003 Fra en matanalfabet til en annen: Toro har bra løsninger. Chicken Curry eller Chicken Tandori. Les bak på pakka hva som må innkjøpes i tillegg + bruksanvisning. Selv mor greier dette, og i tillegg synes hun det smaker godt. 0 Siter
SierDuDet Skrevet 13. januar 2003 Skrevet 13. januar 2003 Noen av kyllinggrytene under her høres veldig godt ut, men disse kvinnfolka har åpenbart ikke hørt om bruk av krydder. Krydder er vannvittig relevant for å få middagen fullkommen! 0 Siter
spirito Skrevet 14. januar 2003 Skrevet 14. januar 2003 Noen av kyllinggrytene under her høres veldig godt ut, men disse kvinnfolka har åpenbart ikke hørt om bruk av krydder. Krydder er vannvittig relevant for å få middagen fullkommen! SierDuDet! Du må komme til Mingle! Savner deg...*hulk* 0 Siter
vin Skrevet 14. januar 2003 Skrevet 14. januar 2003 Her er det mange goder retter som jeg har benyttet : http://www.aperitif.no/index.db2?id=72 0 Siter
MsSophie Skrevet 14. januar 2003 Forfatter Skrevet 14. januar 2003 Tusen takk til dere alle for mange fine tips;-) 0 Siter
MsSophie Skrevet 14. januar 2003 Forfatter Skrevet 14. januar 2003 Noen av kyllinggrytene under her høres veldig godt ut, men disse kvinnfolka har åpenbart ikke hørt om bruk av krydder. Krydder er vannvittig relevant for å få middagen fullkommen! ....før du klager så får du hoste opp noen oppskrifter selv..... 0 Siter
SierDuDet Skrevet 14. januar 2003 Skrevet 14. januar 2003 SierDuDet! Du må komme til Mingle! Savner deg...*hulk* Jeg hadde en gang adressen ditt, men den har jeg ikke lenger... Du får maile meg adressen 0 Siter
SierDuDet Skrevet 14. januar 2003 Skrevet 14. januar 2003 ....før du klager så får du hoste opp noen oppskrifter selv..... Jeg hadde tenkt til å gjøre det, men de under var veldig like de jeg ville skrevet, så det var ingen vits. Sånn med unntak av at jeg ville ha krydret ganske vilt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.