Gjest grethe Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Hei, jeg skal ha gjester og lurer på å servere raclett. Vi er 4 stk til bords og da er det jo greit å ha litt forskjellig å by på, samt at vi blir sittende der en stund. Er det noen som har noe spennende forslag til grønnsaker, kjøtt etc. å servere.... hvilken ost er god osv. Takknemlig for svar 0 Siter
serendipity Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Jeg har vel ikke noen spesielt spennede forslag akkurat. Men selv pleier vi å ha marinert kjøtt, bacon, noen ganger kylling. Broccoli, paprika, cherry tomater, pickles, sølvløk, sjampinjong. Hvitløksbrød og bakte poteter med en god saus eller et smør. Ridder ost er best (syntes jeg) 0 Siter
Gjest grethe Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Jeg har vel ikke noen spesielt spennede forslag akkurat. Men selv pleier vi å ha marinert kjøtt, bacon, noen ganger kylling. Broccoli, paprika, cherry tomater, pickles, sølvløk, sjampinjong. Hvitløksbrød og bakte poteter med en god saus eller et smør. Ridder ost er best (syntes jeg) Har du forslag til en god marinade....... 0 Siter
serendipity Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Har du forslag til en god marinade....... Rødvinsmarinade: 2 dl. rødvin 1/2 dl. olje 1/2 finhakket løk (bruk 1 liten løk, det skal ikke mye til du kan evt. bruke 1 sjalottløk, det er sikkert nok.) 1 fedd presset hvitløk Litt kvernet pepper Evt. litt finhakkede krydderurter f.eks. timian eller bruk det du har. Visp det sammen og legg kjøttet som skal marineres i marinaden. Trekke tiden avhenger av hvor store bitene er, men iallefall 2-3 timer, og IKKE i kjøleskap. Jeg elsker å drive med sånt så bare spør om du vil ha flere tips. Denne marinaden passer kun til storfe ikke svin eller kylling. 0 Siter
Gjest grethe Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Rødvinsmarinade: 2 dl. rødvin 1/2 dl. olje 1/2 finhakket løk (bruk 1 liten løk, det skal ikke mye til du kan evt. bruke 1 sjalottløk, det er sikkert nok.) 1 fedd presset hvitløk Litt kvernet pepper Evt. litt finhakkede krydderurter f.eks. timian eller bruk det du har. Visp det sammen og legg kjøttet som skal marineres i marinaden. Trekke tiden avhenger av hvor store bitene er, men iallefall 2-3 timer, og IKKE i kjøleskap. Jeg elsker å drive med sånt så bare spør om du vil ha flere tips. Denne marinaden passer kun til storfe ikke svin eller kylling. så flott..... kanskje du har en til kylling også da.... 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Spekepølse (gjerne chorizo eller tilsvarende), små sylteagurker, sølvløk, baconbiter, poteter, babymais. Grønn salat med vinaigrette-dressing ved siden av. 0 Siter
serendipity Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 så flott..... kanskje du har en til kylling også da.... 2½ dl olje, jeg syntes at Solsikke er best. 1 dl finhakket persille ½ dl finhakket koriander 2 båter hvitløk ½ dl finhakket ingefær Hvitløken kan selvfølgelig droppes. Og om du ønsker en litt mer tomataktig vri, kan du tilsette chili saus, en sånn som du kjøper i flasker og er litt sterkere enn ketshup. 0 Siter
Gjest grethe Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 2½ dl olje, jeg syntes at Solsikke er best. 1 dl finhakket persille ½ dl finhakket koriander 2 båter hvitløk ½ dl finhakket ingefær Hvitløken kan selvfølgelig droppes. Og om du ønsker en litt mer tomataktig vri, kan du tilsette chili saus, en sånn som du kjøper i flasker og er litt sterkere enn ketshup. supert - takker og bukker.... får vann i munn allerede. 0 Siter
Gjest salmon Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 supert - takker og bukker.... får vann i munn allerede. Port Salut er en kjempegod ost til raclette. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.