Gå til innhold

Hasselbakte poteter


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du må nok ha ovn, men du kan prøve denne varianten. Skrell rå poteter og skjær de i skiver, stek dem i stekepanne til de er knapt møre. Så drysser du over salt, pepper og revet ost. Legg pålokk og la godgjøre seg de siste 10 minuttene.

Takk for tips. Jeg prøver det neste gang.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/92027-hasselbakte-poteter/#findComment-508664
Del på andre sider

Annonse

Hva er Røsti? Er det det Tornerose skriver om?

Nei det er ikke det samme som Tornerose skriver om, men jeg så at du hadde fått en oppskrift og beskrivelse av henne lenger ned. Selv om den ikke er helt sånn jeg lager, er de sikkert gode de også :-)

Røsti (Råstekte) poteter er ialefall super godt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/92027-hasselbakte-poteter/#findComment-509231
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...