Sofline Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Jaja, så har jeg ikke komfyr med stekeovn lenger da, kun to simple kokeplater. Et av problemene med dette: Jeg simpelthen ELSKER hasselbakte poteter. Vil det gå an å lage de i vanlig stekepanne med lokk? Eller er man fullstendig avhengig av ovnen? 0 Siter
serendipity Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Du må ha ovn. Lag Røsti isteden. Men det er jo ikke det samme da!! 0 Siter
Tornerose Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Du må nok ha ovn, men du kan prøve denne varianten. Skrell rå poteter og skjær de i skiver, stek dem i stekepanne til de er knapt møre. Så drysser du over salt, pepper og revet ost. Legg pålokk og la godgjøre seg de siste 10 minuttene. 0 Siter
Sofline Skrevet 4. februar 2003 Forfatter Skrevet 4. februar 2003 Du må ha ovn. Lag Røsti isteden. Men det er jo ikke det samme da!! Hva er Røsti? Er det det Tornerose skriver om? 0 Siter
Sofline Skrevet 4. februar 2003 Forfatter Skrevet 4. februar 2003 Du må nok ha ovn, men du kan prøve denne varianten. Skrell rå poteter og skjær de i skiver, stek dem i stekepanne til de er knapt møre. Så drysser du over salt, pepper og revet ost. Legg pålokk og la godgjøre seg de siste 10 minuttene. Takk for tips. Jeg prøver det neste gang. 0 Siter
Tornerose Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Hva er Røsti? Er det det Tornerose skriver om? Nei, røsti er rå poteter som rives og stekes som "potetkaker". 0 Siter
Sofline Skrevet 4. februar 2003 Forfatter Skrevet 4. februar 2003 Nei, røsti er rå poteter som rives og stekes som "potetkaker". Oppskrift? :-) 0 Siter
Tornerose Skrevet 4. februar 2003 Skrevet 4. februar 2003 Oppskrift? :-) Skrell poteter (rå) og riv dem grovt. Klem ut overflødig væske og bland potetene med salt, pepper, 1 egg, og gjerne hakkede urter, finhakket løk/hvitløk, kapers e.l. Form til flate kaker og stek gylne i panne. 0 Siter
Sofline Skrevet 4. februar 2003 Forfatter Skrevet 4. februar 2003 Skrell poteter (rå) og riv dem grovt. Klem ut overflødig væske og bland potetene med salt, pepper, 1 egg, og gjerne hakkede urter, finhakket løk/hvitløk, kapers e.l. Form til flate kaker og stek gylne i panne. Mange tusen takk! 0 Siter
serendipity Skrevet 5. februar 2003 Skrevet 5. februar 2003 Hva er Røsti? Er det det Tornerose skriver om? Nei det er ikke det samme som Tornerose skriver om, men jeg så at du hadde fått en oppskrift og beskrivelse av henne lenger ned. Selv om den ikke er helt sånn jeg lager, er de sikkert gode de også :-) Røsti (Råstekte) poteter er ialefall super godt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.