Gjest haster Skrevet 7. februar 2003 Del Skrevet 7. februar 2003 Sikkert et kjempedumt spørsmål, men. Kan jeg bruke litt grøtris til middag, liksom? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
tigertrollet Skrevet 7. februar 2003 Del Skrevet 7. februar 2003 Da blir det grøt ja, som i risengrynsgrøt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-512327 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Line Skrevet 7. februar 2003 Del Skrevet 7. februar 2003 grøtris er tilberedt slik at det blir grøt... altså tilsatt vanilje og tykningsmidler, slik at det blir grøt... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-512341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Line Skrevet 7. februar 2003 Del Skrevet 7. februar 2003 grøtris er tilberedt slik at det blir grøt... altså tilsatt vanilje og tykningsmidler, slik at det blir grøt... Herlighet...dagens verste formulering! *Døsig* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-512345 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bebba Skrevet 7. februar 2003 Del Skrevet 7. februar 2003 Det blir ikke godt med grøtris til middag. Derimot kan du bruke vanlig ris til grøt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-512361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
dewey Skrevet 7. februar 2003 Del Skrevet 7. februar 2003 grøtris er tilberedt slik at det blir grøt... altså tilsatt vanilje og tykningsmidler, slik at det blir grøt... Æsj. Hvordan grøtris er det du bruker? Grøtrisen jeg bruker er polert rund ris, den er selvsagt ikke tilsatt sånn dritt. Derimot tilsetter jeg selv vanilje (ekte vanilje) under kokingen, da blir den søt og god og man trenger ikke sukker på. BURDE så klart brukt naturris til grøtris, men det hæler jeg dessverre ikke. Men ungene liker det. Jaj, nå er det sent, ser jeg av det jeg skriver *babler* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-512423 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 8. februar 2003 Del Skrevet 8. februar 2003 grøtris er tilberedt slik at det blir grøt... altså tilsatt vanilje og tykningsmidler, slik at det blir grøt... Neida. Grøtris er rundkornet ris. Det du snakker om er de ferdigposene man bare skal tilsette melk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-512634 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Line Skrevet 9. februar 2003 Del Skrevet 9. februar 2003 Neida. Grøtris er rundkornet ris. Det du snakker om er de ferdigposene man bare skal tilsette melk. My mistake Jeg så for meg Toroposer med grøt :-/ Det er liksom ikke helt passende tilbehør til kjøttkaker og sånt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-513138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
minx1365380415 Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Da blir det grøt ja, som i risengrynsgrøt. noen som har tips til hva man kan bruke istedenfor melk i grøt? Kan jo ikke akkurat koke soyamelk.. ertegrøt- urk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92529-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-gr%C3%B8tris-og-vanlig-ris/#findComment-514349 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.