serendipity Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Hva kan jeg lage av den? Tenker da ikke på å trekke den og ha revne gulrøtter og kokte poteter. Fiskegrateng rekker jeg ikke å lage. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aandily Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Hmmm.. Stek torsken i panne, ha over en halv purre i ringer, salt, pepper og en boks eller to hakkede tomater!! Krydre mer hvis ønskelig!! Server med ris!! Kjempenam!!:0) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aandily Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Hmmm.. Stek torsken i panne, ha over en halv purre i ringer, salt, pepper og en boks eller to hakkede tomater!! Krydre mer hvis ønskelig!! Server med ris!! Kjempenam!!:0) :0) det skønte du helt sikkert men 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest christina24 Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 hva med å lage en form? med purre og litt gulerøtter, paprika? og sprøyte potetmosrosetter rundt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514310 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Stek en hakket løk og en hakket hvitløk gyllen. Tilsett en boks hakkede tomater, litt tomatpuré, litt sukker, litt krydder (pepper, timian, rosmarin, laurbærblad, oregano, basilikum, paprikapulver). La sausen koke ca 10 minutter. Skjær fisken i biter og legg i sausen, la trekke til den er kokt. Server med f.eks. pasta. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514320 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest dardy Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Fiskemiddag namanm 1 pk brokoliblanding med guerøtter og blomkål 1 purre 1 liten løk 1 pk fiskeblokk -------- saus 1 sitron eller sitronsaft (til te) brelett smør vann salt Sausen lages ved at du tar ca en halv liter vann i kjelen, og et par ss brelett, og saften fra en sitron. Smakes til med salt, evnt mer brelett og mer sitron. legg grønnsakene i sausen, og la de koke 5 minutter. Så legger du fisken i oppskjærte fingertykke skiver i sausen, og lar den koke med de siste 12 minuttene. Muligens må du på ny smake til sausen med mer vann, brelett eller sitron. Den forandrer litt smak når fisken kommer i. Brokkoliblanding kan sløyfes. Evnt bruk kun gulrøtter. Her er det fantasien som avgjør. Serveres med kokte poteter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514350 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Vi fant et oppskriftshefte ved frysedisken (utgitt av Findus, tror jeg..) med en kjempegod opppskrift på chillitorsk med wokede grønnsaker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
andor Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Stek en hakket løk og en hakket hvitløk gyllen. Tilsett en boks hakkede tomater, litt tomatpuré, litt sukker, litt krydder (pepper, timian, rosmarin, laurbærblad, oregano, basilikum, paprikapulver). La sausen koke ca 10 minutter. Skjær fisken i biter og legg i sausen, la trekke til den er kokt. Server med f.eks. pasta. Den høyrest grei nok ut, men eit beger rjome eller creme fraiche i sausen gjer retten betre. Elles ville eg vel satsa på purre istf. lauk, og hot(ungarsk) paprika istf. den vanlege varianten, som stort sett berre gjev farge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 10. februar 2003 Del Skrevet 10. februar 2003 Den høyrest grei nok ut, men eit beger rjome eller creme fraiche i sausen gjer retten betre. Elles ville eg vel satsa på purre istf. lauk, og hot(ungarsk) paprika istf. den vanlege varianten, som stort sett berre gjev farge. Eller hva med litt fennikel og en skvett tørr hvitvin? Og jeg ville avgjort ikke brukt purre istedet for løk slik du foreslår. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514593 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.