Gå til innhold

En pakke frossen torsk.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Stek en hakket løk og en hakket hvitløk gyllen. Tilsett en boks hakkede tomater, litt tomatpuré, litt sukker, litt krydder (pepper, timian, rosmarin, laurbærblad, oregano, basilikum, paprikapulver). La sausen koke ca 10 minutter. Skjær fisken i biter og legg i sausen, la trekke til den er kokt. Server med f.eks. pasta.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514320
Del på andre sider

Fiskemiddag namanm

1 pk brokoliblanding med guerøtter og blomkål

1 purre

1 liten løk

1 pk fiskeblokk

--------

saus

1 sitron eller sitronsaft (til te)

brelett smør

vann

salt

Sausen lages ved at du tar ca en halv liter vann i kjelen, og et par ss brelett, og saften fra en sitron. Smakes til med salt, evnt mer brelett og mer sitron.

legg grønnsakene i sausen, og la de koke 5 minutter.

Så legger du fisken i oppskjærte fingertykke skiver i sausen, og lar den koke med de siste 12 minuttene.

Muligens må du på ny smake til sausen med mer vann, brelett eller sitron. Den forandrer litt smak når fisken kommer i.

Brokkoliblanding kan sløyfes. Evnt bruk kun gulrøtter. Her er det fantasien som avgjør.

Serveres med kokte poteter.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514350
Del på andre sider

Annonse

Stek en hakket løk og en hakket hvitløk gyllen. Tilsett en boks hakkede tomater, litt tomatpuré, litt sukker, litt krydder (pepper, timian, rosmarin, laurbærblad, oregano, basilikum, paprikapulver). La sausen koke ca 10 minutter. Skjær fisken i biter og legg i sausen, la trekke til den er kokt. Server med f.eks. pasta.

Den høyrest grei nok ut, men eit beger rjome eller creme fraiche i sausen gjer retten betre. Elles ville eg vel satsa på purre istf. lauk, og hot(ungarsk) paprika istf. den vanlege varianten, som stort sett berre gjev farge.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514476
Del på andre sider

Den høyrest grei nok ut, men eit beger rjome eller creme fraiche i sausen gjer retten betre. Elles ville eg vel satsa på purre istf. lauk, og hot(ungarsk) paprika istf. den vanlege varianten, som stort sett berre gjev farge.

Eller hva med litt fennikel og en skvett tørr hvitvin? Og jeg ville avgjort ikke brukt purre istedet for løk slik du foreslår.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/92803-en-pakke-frossen-torsk/#findComment-514593
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...