silo Skrevet 12. februar 2003 Skrevet 12. februar 2003 Hei, noen som har en god oppskrift på hjemmelagde kjøttboller? Har så lyst på det nemlig, men aner ikke hvordan det lages! 0 Siter
Tornerose Skrevet 12. februar 2003 Skrevet 12. februar 2003 Har du en foodprocessor så er dette en lek, bare hiv følgende ingredienser oppi: ca 500 g karbonadedeig, 1 løk, 3-4 fedd hvitløk, litt ingefær, litt muskat, en ss paprikapulver, salt/pepper,1-2ss potetmel, 1 ss worcestershiresaus, 1 ss sennep, et par ss strøkavring og ett egg. Bland god sammen, spe så med et par desiliter melk til du får ønsket konsistens. Du kan også tilsette f.eks. en chili eller chilisaus (hvis du vil ha sterkt krydrede kjøttboller) og du kan ha andre typer krydder som timian, oregano, rosmarin osv. 0 Siter
Gjest Dolingen Skrevet 12. februar 2003 Skrevet 12. februar 2003 Har du en foodprocessor så er dette en lek, bare hiv følgende ingredienser oppi: ca 500 g karbonadedeig, 1 løk, 3-4 fedd hvitløk, litt ingefær, litt muskat, en ss paprikapulver, salt/pepper,1-2ss potetmel, 1 ss worcestershiresaus, 1 ss sennep, et par ss strøkavring og ett egg. Bland god sammen, spe så med et par desiliter melk til du får ønsket konsistens. Du kan også tilsette f.eks. en chili eller chilisaus (hvis du vil ha sterkt krydrede kjøttboller) og du kan ha andre typer krydder som timian, oregano, rosmarin osv. Bruker du kjøttdeig av lam er det ennå bedre. :-) 0 Siter
Gjest "!! -O- !!" Skrevet 12. februar 2003 Skrevet 12. februar 2003 Bruker du kjøttdeig av lam er det ennå bedre. :-) Nei, vet du hva! Kjøttdeig av lam er pyton. 0 Siter
vin Skrevet 12. februar 2003 Skrevet 12. februar 2003 600 g kjøttdeig 1 ts salt 2 egg ¼ ts pepper 1 ss finhakket eller revet ingefær 3-4 hvitløfedd, finhakket 3-4 ss finhakket persille 3-4 ss olje til steking Fremgangsmåte: Finhakk persille, hvitløk og ingefær. Rør kjøttdeigen seig med saltet. Bland i eggene. Tilsett hakket persille, hvitløk og ingefær. Trill kjøttboller på størrelse med valnøtter. Varm oljen i en stekepanne og stek kjøttbollene til de er gyllenbrune. Server kjøttbollene med f.eks.peanøttsaus og ris. 0 Siter
silo Skrevet 12. februar 2003 Forfatter Skrevet 12. februar 2003 Har du en foodprocessor så er dette en lek, bare hiv følgende ingredienser oppi: ca 500 g karbonadedeig, 1 løk, 3-4 fedd hvitløk, litt ingefær, litt muskat, en ss paprikapulver, salt/pepper,1-2ss potetmel, 1 ss worcestershiresaus, 1 ss sennep, et par ss strøkavring og ett egg. Bland god sammen, spe så med et par desiliter melk til du får ønsket konsistens. Du kan også tilsette f.eks. en chili eller chilisaus (hvis du vil ha sterkt krydrede kjøttboller) og du kan ha andre typer krydder som timian, oregano, rosmarin osv. mmmm, dette hørtes godt ut! Jeg endte opp med å slenge kjøttdeig, løk, kapers, hvetemel(hadde ikke ptetmel), egg og melk + salt og pepper i foodprofessoren. Det ble ikke så verst, litt skuffa over at det ikke smakte sånn som de himmelske kjøttbollene jeg spiste i spania i sommer, men skal eksperimentere videre. det var jo egentlig kjempelett! Tusen takk for tipset;) 0 Siter
silo Skrevet 12. februar 2003 Forfatter Skrevet 12. februar 2003 600 g kjøttdeig 1 ts salt 2 egg ¼ ts pepper 1 ss finhakket eller revet ingefær 3-4 hvitløfedd, finhakket 3-4 ss finhakket persille 3-4 ss olje til steking Fremgangsmåte: Finhakk persille, hvitløk og ingefær. Rør kjøttdeigen seig med saltet. Bland i eggene. Tilsett hakket persille, hvitløk og ingefær. Trill kjøttboller på størrelse med valnøtter. Varm oljen i en stekepanne og stek kjøttbollene til de er gyllenbrune. Server kjøttbollene med f.eks.peanøttsaus og ris. oj, dette virket også som snadder! Synd jeg ikke leste svarene før jeg begynte å lage kjøttbollene;) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.