Gjest Svanhild Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Fredagskveld er vanligvis pizza - men ikke i kveld!!! I kveld vil vi ha noe annet!! Ikke for dyrt, men noe godt og smakfullt som ikke tar for lang tid å lage istand!!! Hva ville du ha laget da???? Fremgangsmåte og ingredienser er bra å få!! God helg, alle!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mums-mums Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Taco !!!! Gjerne med både skjell og soft versjonen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538055 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svanhild Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Taco !!!! Gjerne med både skjell og soft versjonen Ja, det er snadder........... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538065 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest namm Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Hva med fondue.... Kyllingkjøtt, evnt. okse eller svinekjøtt, litt grillpølser (Med evnt. bacon rullet rundt), salat og loff. Pluss sauser du liker. Jeg bruker alltid aioli og kurry- saus... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538066 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest teatrika Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Pita-brød. Da kan du ha i det du selv vil. Jeg synes det er veldig godt å bruke løvstek, salat, dressing, ost.Eller: ost, skinke, salat. Eller faktisk tacofyll (kjøttdeig med tacomix). Kjempegodt!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538072 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Ja, det er snadder........... Jeg ga en annen en oppskrift her i går. Baguette med kryddersmør (ta paprika, salt, pepper, presset hvitløk i smøret), tomat skåret i små biter (press saften ut i kjøkkenpapir så baguetten ikke blir våt) og ost på baguettene. Kjempegodt! Du bestemmer selv hvor mye krydder du vil ha i smøret, og vær litt raus når du smører. Ha det i ovnen til osten er smeltet/baguetten klar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538083 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Jeg ga en annen en oppskrift her i går. Baguette med kryddersmør (ta paprika, salt, pepper, presset hvitløk i smøret), tomat skåret i små biter (press saften ut i kjøkkenpapir så baguetten ikke blir våt) og ost på baguettene. Kjempegodt! Du bestemmer selv hvor mye krydder du vil ha i smøret, og vær litt raus når du smører. Ha det i ovnen til osten er smeltet/baguetten klar. Dette kan du spise alene, eller til noe annet du lager. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538085 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svanhild Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Pita-brød. Da kan du ha i det du selv vil. Jeg synes det er veldig godt å bruke løvstek, salat, dressing, ost.Eller: ost, skinke, salat. Eller faktisk tacofyll (kjøttdeig med tacomix). Kjempegodt!! Ja, Pita er det lenge siden vi har hatt! Masse godt å fylle de med......*romle* Takk for forslaget! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538171 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svanhild Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Hva med fondue.... Kyllingkjøtt, evnt. okse eller svinekjøtt, litt grillpølser (Med evnt. bacon rullet rundt), salat og loff. Pluss sauser du liker. Jeg bruker alltid aioli og kurry- saus... Mmmm!!!!! Hørtes deilig ut!! Thanks!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svanhild Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Dette kan du spise alene, eller til noe annet du lager. Den oppskriften din fra i går har jeg allerede sikret meg!! Hørtes nydelig ut!!! Kan skje det er tingen i kveld? Takk skal du ha!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538176 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest dimi Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Hva med fondue.... Kyllingkjøtt, evnt. okse eller svinekjøtt, litt grillpølser (Med evnt. bacon rullet rundt), salat og loff. Pluss sauser du liker. Jeg bruker alltid aioli og kurry- saus... Visste ikke at folk virkelig _bruker_ fondue... Trodde slikt var støvsamler, jeg *s* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Prøvd de nye Wraps'ene til Toro? Jeg likte spesielt godt den greske, mens mannen min likte best den indiske tandoorivarianten med kyllingfileter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538229 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Visste ikke at folk virkelig _bruker_ fondue... Trodde slikt var støvsamler, jeg *s* Bruker min en del, da helst til ostefondue. Alle med fonduesett burde prøve det en gang, det er deilig! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538231 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jacoby Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 har lagd en pølsegryte noen ganger og fått litt skryt av den, kok litt pasta. ikke kok den for mye for den skal i ovnen etterpå. Stek noen pølsebiter, som er hakket opp.De nye kjøttpølsene uten skinn er fine. bland dette sammen i en illfast form. lag så en tomatsaus, pleier a steike sopp,løk,paprika, ol. og saå har jeg oppi tomatpurre, oppskjærte tomater. og lar det koke litt.Hadde litt stangselleri oppi didt og det var nytt og godt. KRYDDER. og bland sammen med resten. INN i ovnen med litt ost på . Ferske baguetter er godt til. Kanog steike bacon og ha ved siden av.salt og sprøtt.PØLSER trenger ikke være kjedelig. LYKKE til 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538242 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Den oppskriften din fra i går har jeg allerede sikret meg!! Hørtes nydelig ut!!! Kan skje det er tingen i kveld? Takk skal du ha!! god helg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Den oppskriften din fra i går har jeg allerede sikret meg!! Hørtes nydelig ut!!! Kan skje det er tingen i kveld? Takk skal du ha!! Det som er så greit er at du kan spise dem slik de er, eller ha de til f.eks. lasagne/moussaka/salat eller annet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538249 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Triad Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 -Kok opp Pasta, gjerne bånd spagetti -brun skinke i panna som r kuttet opp i terninger(best med bog skinke på boks) -Ha så i fløte og la det surre litt -ha i litt muskatt nøtt, salt & pepper* Enkelt kjappt billig og VELDIG GODT! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Kom på noe annet som også går raskt å lage: innbakt brokkoli/skinke: Kna ut en butterdeig. Ha i fyll (kjøp f.eks. et beger eller to kryddersmøreost. Kok brokkolien, den skal skjæres i små biter. Skjær skinke i terninger og rør alt sammen!) Du kan også ha i stekt bacon eller pølse, eller bruke en pose frosne grønnsaker som du koker raskt og blander i. Pensle med egg og ha i ovnen. Jeg husker ikke hvor lenge eller gradene, men det finner du ut. Godt med pastasalat til! (I den kan du ha fetaost, og dressing av olivenolje/litt sitronsaft/presset hvitløk.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest namm Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Bruker min en del, da helst til ostefondue. Alle med fonduesett burde prøve det en gang, det er deilig! Har du tilfeldigvis en god oppskrift på ostefondue ?? Jeg har aldri prøvd det, men har fryktelig lyst... Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538560 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 7. mars 2003 Del Skrevet 7. mars 2003 Har du tilfeldigvis en god oppskrift på ostefondue ?? Jeg har aldri prøvd det, men har fryktelig lyst... Hilsen OSTEFONDUE 3 dl hvitvin (trenger ikke være av den dyre sorten, kan erstattes av eplejuice eller alkoholfri vin). Varmes til kokepunktet. 8-10 dl revet ost. Syns det er godt med en blanding av Sveitser, Cheddar og Jarlsberg. Blandes litt etter litt i den kokende vinen. Rør om til alt smeltes mellom hver gang ost tilsettes. 1-2 hvitkøkbåter. 1 ts grønn pepper, støtt i morter. Has i. Ca 100 gram bacon finhakkes og stekes godt. Dette skal blandes inn til slutt. Kan sløyfes. 1 ss sitronsaft blandet med 1 ss vann. Ha i en ss potetmel. Dette blander du i den smeltede ostemassen i en tynn stråle. Rør godt. Når du har tilsatt potetmelet må fonduen tas rett av plata og settes på spritblusset på LAV flamme. Jeg har funnet ut at det er bedre med 3-4 telys i stedet for spritbluss. Server med terninger av daggammel loff og god hvitvin. Dette er deilig mat! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95963-tips-meg/#findComment-538714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.