nanna Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Ja - hva er nå det? Bakepulver eller tørrgjær? Oppskriften sier 375g, og det er scones jeg skal bake. Hvor mye av hva skal jeg bruke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
molli Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Mel, selvhevende mel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Hei, Det er verken bakepulver eller tørrgjær (ihvertfall ikke hvis du skal ha 375g), men en type hvetemel som "hever seg selv". Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Hei, Det er verken bakepulver eller tørrgjær (ihvertfall ikke hvis du skal ha 375g), men en type hvetemel som "hever seg selv". Med vennlig hilsen Jeg formulerte meg litt klønete - jeg vet at det er selvhevende mel, og så lurte jeg på hva jeg skulle putte oppi hvetemelet for å få tilnærmet samme effekt. Vet du det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest papirtiger Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Regner med at du skjønner at det er selvhevende mel. Med bakepulver tror jeg, men vet ikke blandingsforholdet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539761 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Mel, selvhevende mel. Jeg var litt kjapp i formuleringen, gitt. Halve setning nr 2 foregikk i hodet mitt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Regner med at du skjønner at det er selvhevende mel. Med bakepulver tror jeg, men vet ikke blandingsforholdet. Hehe, akkurat. *trøtt* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539765 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Jeg var litt kjapp i formuleringen, gitt. Halve setning nr 2 foregikk i hodet mitt. Hehe - 375 g bakepulver, da gitt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Jeg formulerte meg litt klønete - jeg vet at det er selvhevende mel, og så lurte jeg på hva jeg skulle putte oppi hvetemelet for å få tilnærmet samme effekt. Vet du det? Hei, Jeg søkte på nettet, men fant ikke noe. Jeg ville funnet en oppskrift med hvetemel og bakepulver, og brukt ca samme blandingsforhold. Tror ikke det er skadelig å ha litt formye bakepulver i. PS: jeg vil smake! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539779 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Hei, Jeg søkte på nettet, men fant ikke noe. Jeg ville funnet en oppskrift med hvetemel og bakepulver, og brukt ca samme blandingsforhold. Tror ikke det er skadelig å ha litt formye bakepulver i. PS: jeg vil smake! Skal se om jeg finner en annen oppskrift så jeg kan sammenlikne. Jeg skal lage "Pigs in blankets" - Nigella-oppskrift. Skal sende over et par, hvis det blir bra. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539782 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Skal se om jeg finner en annen oppskrift så jeg kan sammenlikne. Jeg skal lage "Pigs in blankets" - Nigella-oppskrift. Skal sende over et par, hvis det blir bra. Pigs might fly? *ser ut vinduet* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Skal se om jeg finner en annen oppskrift så jeg kan sammenlikne. Jeg skal lage "Pigs in blankets" - Nigella-oppskrift. Skal sende over et par, hvis det blir bra. Fortell oss om det blir bra og hvordan du gjorde det isåfall. Den oppskriften har jeg også lyst til å prøve. Ny vri på bursdagsserveringen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539787 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Fortell oss om det blir bra og hvordan du gjorde det isåfall. Den oppskriften har jeg også lyst til å prøve. Ny vri på bursdagsserveringen. Will do. Skal trene litt til barnebursdagen neste uke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539793 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Pigs might fly? *ser ut vinduet* Mm. Faktisk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Fortell oss om det blir bra og hvordan du gjorde det isåfall. Den oppskriften har jeg også lyst til å prøve. Ny vri på bursdagsserveringen. Det ble godt! Jeg tok 4 ts bakepulver på 375 g mel. Laget pølser av ene halvparten, og vanlig scones av den andre halvparten. Mmmm - kaffe og varme scones med plommesyltetøy... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539891 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Caracola Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Hei du! Jeg bor og studerer i Irland, og kjenner godt til begrepet self-raising flour. Du skjønner, det er omtrent det eneste melet de selger her!! Å få tak i vanlig "norsk" mel (= cream flour) er vanskelig!! Det self-raising greiene inneholder masse greier som natrium bicarbonat osv osv. Bruk vanlig mel og tilsett bakepulver!!...tror det blir bra. God bakst!! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Scones er bakepulverbakst. Deigen skal ikke heves på forhånd. Bruk vanlig hvetemel og passe mye bakepulver. Noen lenker: http://www.tasteline.se/search/searchResult.asp?searchType=recipe&freetext=scones&intChannelID=10&image.x=9&image.y=8 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539956 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Scones er bakepulverbakst. Deigen skal ikke heves på forhånd. Bruk vanlig hvetemel og passe mye bakepulver. Noen lenker: http://www.tasteline.se/search/searchResult.asp?searchType=recipe&freetext=scones&intChannelID=10&image.x=9&image.y=8 Hehe - "passe mye bakepulver". Akkurat. Men jeg fant ut av det - slumpet oppi en god del - og godt ble det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539968 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 9. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2003 Hei du! Jeg bor og studerer i Irland, og kjenner godt til begrepet self-raising flour. Du skjønner, det er omtrent det eneste melet de selger her!! Å få tak i vanlig "norsk" mel (= cream flour) er vanskelig!! Det self-raising greiene inneholder masse greier som natrium bicarbonat osv osv. Bruk vanlig mel og tilsett bakepulver!!...tror det blir bra. God bakst!! :-) Det ble kjempegodt! Brukte bakepulver, ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 9. mars 2003 Del Skrevet 9. mars 2003 Hehe - "passe mye bakepulver". Akkurat. Men jeg fant ut av det - slumpet oppi en god del - og godt ble det. ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/96196-self-raising-flour/#findComment-539971 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.