Gå til innhold

Hva mener dere? Å medle avbud


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Poenget med 'kurvene' var at det skulle være hjemmelaget italiensk mat. Ikke bare å gå på butikken å handle inn hjemmelaget pasta og lasagne. Hver enkelt 'kurv' tar lang tid å lage og jeg vil ikke be andre om å lage andre ting i tillegg til de som var avtalt. Vel, noen fødselsdagsfeiring ble det ikke på denne måten, så vi får finne på noe annet.

*LOL*

Nei, det tar jo som kjent flere dager å dager å smeise i hop en skikkelig lasagne. Så da så.

Gjest avlyst

Fordi du mangeler et par kurver i kurvsamlingen?

Da vet jeg ærlig talt ikke hvem av dere som er særest!

Dersom jeg har uttrykt meg sånn at du kunne tro at jeg samler på kurver, så har jeg nok vært dårlig til å formulere meg. Jeg mente at å bake en italiensk kake tar leng tid, å lage lasagne fra bunnen av tar lang tid. Jeg ville ikke be noen om å bruke mere tid på kjøkkenet enn de vi hadde avtalt. Samle på kurver, hmmm :-)

Det er umulig å lage regler for sånt. Avbud skjer jo nettopp fordi noe uforutsett skjer med eller hos folk.

Unnskyld, men hva er kurvfest forresten? Jeg ser for meg folk iført bonderomantikk som danser rundt med kurver i hendene... men det kan vel ikke stemme? *s*

Annonse

Gjest avlyst

Det er umulig å lage regler for sånt. Avbud skjer jo nettopp fordi noe uforutsett skjer med eller hos folk.

Unnskyld, men hva er kurvfest forresten? Jeg ser for meg folk iført bonderomantikk som danser rundt med kurver i hendene... men det kan vel ikke stemme? *s*

Årsaken til avbudet var ikke uforutsett og jeg mener heller ikke at noen skulle lage regler for å melde avbud. Jeg lurte på hva andre mener er god folkeskikk.

Jeg ser det er mange som lurte på hva kurfest er. Det er det samme som spleiselag.

Jeg vet ikke hvor lang tid det tar å lage pasta og alt fra bunnen av. (?)

To-tre timer, kanskje? Pastaen lager du selvsagt mens kjøttsausen koker. Små biffbiter er forresten godt å blande i sammen med kjøttdeigen. Se der, nå fikk du et tips med på kjøpet! Svarte oliven er et must. Og gjerne en dæsj med salvie. Wow, håper alle på dol som tror at Retz ikke er noe tess på kjøkkenet leser dette.

To-tre timer, kanskje? Pastaen lager du selvsagt mens kjøttsausen koker. Små biffbiter er forresten godt å blande i sammen med kjøttdeigen. Se der, nå fikk du et tips med på kjøpet! Svarte oliven er et must. Og gjerne en dæsj med salvie. Wow, håper alle på dol som tror at Retz ikke er noe tess på kjøkkenet leser dette.

Jo! Jo! Så deg i en baketråd forleden :-D

Gjest avlyst

To-tre timer, kanskje? Pastaen lager du selvsagt mens kjøttsausen koker. Små biffbiter er forresten godt å blande i sammen med kjøttdeigen. Se der, nå fikk du et tips med på kjøpet! Svarte oliven er et must. Og gjerne en dæsj med salvie. Wow, håper alle på dol som tror at Retz ikke er noe tess på kjøkkenet leser dette.

Ser ut til at du blir invitert neste gang ;-)

Annonse

To-tre timer, kanskje? Pastaen lager du selvsagt mens kjøttsausen koker. Små biffbiter er forresten godt å blande i sammen med kjøttdeigen. Se der, nå fikk du et tips med på kjøpet! Svarte oliven er et must. Og gjerne en dæsj med salvie. Wow, håper alle på dol som tror at Retz ikke er noe tess på kjøkkenet leser dette.

Med for mykje spinat i pastadeigen kan det bli litt klissete, då tek det lenger tid. Sveitte hender motverker dette.

Små baconbitar er også godt i sausen. Og litt hakka kyllinglever. :dulte:

Med for mykje spinat i pastadeigen kan det bli litt klissete, då tek det lenger tid. Sveitte hender motverker dette.

Små baconbitar er også godt i sausen. Og litt hakka kyllinglever. :dulte:

Hydra! :-)

Du smetter innom dol du også av og til?

Spinat har jeg aldri blanda i, men bacon høres godt ut.

Men du, KYLLINGLEVER? Vi snakker innvoller her, kyra. Innvoller. Blaute, blodfylte organer fra dyrelik. Urk.

Da heller marsvin.

Å favn, (faen har du bytta til liten forbokstav igjen?!) gjorde du virkelig det?

:fornøyd:

Jepp, jeg var ute på en slags mission impossible greie.

Hehe... mission impossible...

Ja, byttet tilbake. Stor F ble bare feil, gammel dame vond å vende eller noe sånt.

Dersom jeg har uttrykt meg sånn at du kunne tro at jeg samler på kurver, så har jeg nok vært dårlig til å formulere meg. Jeg mente at å bake en italiensk kake tar leng tid, å lage lasagne fra bunnen av tar lang tid. Jeg ville ikke be noen om å bruke mere tid på kjøkkenet enn de vi hadde avtalt. Samle på kurver, hmmm :-)

Det var vel en liten spissformulering fra min side:-)

Jeg mente bare at du nødvendigvis ikke trenger å avlyse det italienske kurv-fest opplegget fordi "en kurv" og to mennesker uteblir. To mindre tilstedet betyr vel også at man trenger mindre mat..??!!

Hydra! :-)

Du smetter innom dol du også av og til?

Spinat har jeg aldri blanda i, men bacon høres godt ut.

Men du, KYLLINGLEVER? Vi snakker innvoller her, kyra. Innvoller. Blaute, blodfylte organer fra dyrelik. Urk.

Da heller marsvin.

Marsvin er bra. Eg kan stemme for.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...